Transparant Vinyl

04-06-2023

DokterSticker adviseert u graag over de juiste keuze voor materialen met deze keer transparant vinyl. Stickers laten printen op transparant vinyl is een mooie toepassing, echter merken wij dat niet al onze klanten rekening houden met de eventuele nadelen die dit materiaal kan hebben.

Stickers met witte inkt

09-02-2023

DrSticker heeft een digitale printer die weerbestendige witte inkt kan printen. Hiermee zijn wij als sticker producent een voorloper en kunnen al vanaf 1 stuk transparante stickers met (dek)wit printen.

Contour gesneden stickers

30-01-2023

Opzoek naar gesneden teksten, logo's etc.? DrSticker adviseert u graag over de juiste keuze voor materialen of technieken.

Lijmsoorten

26-01-2023

Welke lijmsoort er wordt gebruikt bij een sticker is sterk afhankelijk van bepaalde factoren. Hoelang moet de sticker blijven plakken en wat voor materiaal heeft de ondergrond. Net zo belangrijk is de temperatuur. Sommige lijmsoorten zijn gevoelig voor hele warme of koude temperaturen.

Plakletters & snijvinyl

11-01-2023

DrSticker adviseert u graag over de juiste keuze voor materialen of technieken, met deze keer plakletters & snijvinyl

Wanneer heb je dode hoek stickers nodig?

15-12-2022

De dode hoek waarschuwingsstickers zijn al een tijd verplicht in Frankrijk. Bij alle zware voertuigen, vrachtwagens, bussen, boven de 3.5 ton zijn de bestuurders verplicht om het voertuig te voorzien van een dode hoek waarschuwingssticker.

Duurzaam restylen? Het kan met Interieurfolie!

06-12-2022

rends in interieur design veranderen tegenwoordig bijna net zo snel als in de mode industrie. Vandaag de dag wordt ook duurzaamheid het interieur een belangrijk onderdeel. Vooral bedrijven zijn op zoek naar een duurzame manier om het interieur van hun pand aan te passen. Natuurlijke materialen zijn hierbij zeer gewild, maar het aankopen van een volledige set aan nieuw meubilair is geen duurzame oplossing, zeker als het al aanwezige meubilair verder nog in een prima staat is.

4 tips voor een schone en vetvrije sticker ondergrond

02-12-2022

Hoe zorg je ervoor dat de ondergrond waar je de stickers gaat opplakken goed schoon en ontvet is? Een goed schoongemaakte en vetvrije ondergrond is van essentieel belang, zodat de sticker nog voor jaren goed blijft kleven.

Met spoed stickers nodig of benieuwd naar de bezorgtijden?

30-11-2022

Stel, je wilt met SPOED stickers hebben voor op je auto of voor dat ene evenement. Maar, je wilt wel stickers van hoge kwaliteit en met jouw eigen indrukwekkende ontwerp. En dat geleverd binnen 24 uur. Te veel gevraagd? Wij vinden van niet! Met onze 24-uurs levering heb jij je stickers (tot 12 m2) de volgende werkdag in huis.

Ruitbreuk door het gebruik van raamfolie?

13-10-2022

Waarmee moet u rekening houden bij het plakken van raamfolie op uw ruit om thermische breuk te voorkomen. Bij de aanbreng van folie op ruiten van bijvoorbeeld huizen of auto’s zijn veel onzekerheden over ruitbreuk. Zou een raamfolie invloed hebben op de ruit. Hieronder vindt u handige informatie die alles duidelijk zal maken.

Doming stickers: uniek 3D-effect zorgt voor echte eyecatchers

22-07-2022

Zoek je stickers die echte eyecatchers zijn? Die voor een luxe uitstraling zorgen? Bestel dan doming stickers. Door de bolle lens op de sticker krijg je een uniek 3D-effect. Ideaal om je logo of tekst perfect uit te laten komen. Doming stickers zijn bovendien weerbestendig en dus ook geschikt voor buitengebruik. Ze worden dan ook veel ingezet bij voertuigreclame. We vertellen je in dit artikel enkele voordelen en geven je gave ideeën ter inspiratie. En het mooie is: doming stickers zijn helemaal niet duur en in onze ontwerptool al te bestellen vanaf 10 vellen.

Hoe bestel ik bedrukte tape?

26-05-2022

Waarom zou je saaie verpakkingstape gebruiken als je ook tape bedrukt met je eigen logo kan gebruiken? De voordelen van bedrukte tape en de beste manier om dit product bij Dr.Sticker te bestellen lichten wij graag toe in deze blog.

Welke sticker moet ik kiezen?

17-03-2022

Bij Dr.Sticker zijn wij trots op het feit dat wij een groot aantal verschillende materialen aanbieden, voor iedere toepassing hebben wij wel een geschikt materiaal. Ben je op zoek naar stickers maar weet je niet precies welk materiaal het beste geschikt is voor jouw toepassing? Lees dan snel verder en leer alles over onze materialen.

5 tips om goedkope(r) stickers te bestellen

12-02-2021

Op zoek naar stickers, maar heb je slechts een klein budget? In deze blog vertellen wij je graag wat meer over onze 5 tips om goedkoper stickers te bestellen.

Samen tegen Corona: ‘houd 1,5 meter afstand’ vloerstickers, posters en meer

24-03-2020

Het is van enorm belang dat we ons goed houden aan de richtlijnen tegen COVID 19 opgelegd door het RIVM. Daarom hebben we een aantal producten bedacht welke ondernemers kunnen gebruiken tijdens deze lastige periode, waarbij sociale afstand van 1,5 meter verplicht gehanteerd dient te worden

Europees Sociaal Fonds

13-10-2019

Het Europees Sociaal Fonds heeft er mede voor gezorgd dat Dr.Sticker een op maat gemaakt traject kon uitvoeren met Hans Jansen van Open Doors Academy.

De perfecte hoogte om uw zandstraalfolie te monteren

16-04-2018

Bent u op zoek naar zandstraalfolie, maar weet u niet goed op welke hoogte u deze folie het beste kunt monteren?

Wanneer er brand uitbreekt kan deze sticker je huisdier redden!

01-02-2018

Elk jaar overlijden er in Nederland honderden huisdieren door woningbranden. Met onze sticker denken wij dit aantal terug te kunnen dringen.

Welke sticker voor welke ondergrond?

23-10-2017

Met ons brede aanbod aan stickers kunnen we werkelijk elke ondergrond beplakken. Benieuwd naar welke sticker voor u de beste keuze is? Lees verder over de combinatie van ondergronden en stickers.

Het kan nog: Bespaar nu geld en energie met onze raamfolies!

09-08-2017

Ooit gehoord van fiscaal voordeel na het aanbrengen van raamfolies bij je bedrijf of vereniging? Van dit voordeel kun je nog genieten, maar niet voor lang meer! Lees snel meer over deze geweldige manier van geld besparen met behulp van de EIA-regeling en energie besparing.

Schade aan bestickering- Wat nu?

02-12-2016

Als u uw auto, ruit of deuren van een bestickering voorziet, hoopt u natuurlijk dat u lang plezier kan hebben van uw investering. Toch loopt u altijd het risico om de print of belettering voortijdig te beschadigen door bijvoorbeeld een ongelukje met de auto of een gebroken ruit, inbraak of vandalisme. Dit betekent echter niet dat uw bestickering meteen verloren is, het is mogelijk om uw opdruk te herstellen en er weer als nieuw uit te laten zien.

Vier tips om uw carwrap lang mooi te houden

18-10-2016

Een carwrap is een efficiënte en originele manier om aandacht te trekken voor uw project of uw bedrijf. Het is daarbij echter wel van belang dat uw wrap er door de jaren heen mooi en verzorgd uit blijft zien. Wij geven u hiervoor 4 tips!

Spaakbeschermer stickers

12-07-2016

Heeft u een rolstoel en wilt u er een persoonlijke uitstraling aan toevoegen? Dan zijn de spaakbeschermer stickers van Dr. Sticker iets voor u! Hieronder vindt u handige informatie over spaakbeschermers en onze spaakbeschermer stickers.

Leesbaar op afstand

12-07-2016

Wij zien het helaas te vaak op bijvoorbeeld sportvelden. Een reclamebord vol met kleine teksten en gebruik van verkeerde kleurstellingen. Prima te lezen als je er met je neus boven op staat, maar bij het ontwerp is geen rekening gehouden dat de leesbaarheid op meer dan 60 meter goed te lezen moet zijn. Gemiste kans dus, hierbij de belangrijkste aspecten die bijdragen aan een verhoogde leesbaarheid.

Lichaam bestickeren, the black tape project

11-07-2016

Een auto inpakken met sticker folie kijkt niemand meer raar van op. Maar je blote lichaam volledig beplakken met stickers in plaats van kleding is niet iets alledaags. Het Amerikaanse Black Tape Project brengt hier verandering in.

Beste temperatuur om je stickers te plakken

18-03-2015

Wat vaak vergeten wordt bij het plakken van stickers, is dat de temperatuur van essentieel belang is voor een goede hechting. Zowel een te lage of te hoge temperatuur zal zijn effecten hebben op de kleefkracht van de stickers.

Dr.Sticker wint vakprijs Sign+ award

06-10-2014

Dr. Sticker heeft de Sign+ award gewonnen in de categorie indoor Signage. Deze prestigieuze award uitgereikt in Media plaza Utrecht is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine

3M Di-NOC folie

26-09-2014

3M DI-NOC biedt een nieuwe manier om uw interieur of exterieur een nieuwe look te geven.

Houdbaarheid van nog niet geplakte stickers

03-09-2014

Kan je stickers eindeloos bewaren voordat je ze opplakt? Nee! er zit zeker een houdbaarheid aan uw stickers.

Vector bestand

23-10-2013

Een vector bestand? Weer zo een grafisch begrip waarmee wij onze klanten regelmatig mee lastig vallen. Wat is een vector bestand, maar nog beter wat kan je er allemaal mee en hoe kom je aan een vector bestand.

DPI

20-10-2013

Onze pre-order afdeling controleert iedere bestelling op juiste resolutie van geuploade bestanden in onze ontwerpmodule. Regelmatig komen we hier bestanden tegen die niet in de juiste resolutie zijn om in het gewenste formaat te printen. Ons advies is bestanden aan te leveren op 300 dpi op ware formaat, maar zodra we een bestand in deze resolutie aanvragen is vaak de eerste reactie DP wat?