Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Machine stickers ontwerpen

Machine Stickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen machine stickers

Heeft u stickers nodig voor een op een machine te plakken? Bestel dan onze machine stickers deze zijn extra gelamineerd met een laminaatlaag waardoor deze sterk en krasvast zijn. Naast onze standaard belijming hebben wij ook machine stickers met een extra sterk klevende lijmkracht in ons assortiment

Voordelen van machine stickers

- Robuust, sterk, krasvast
- Leverbaar in extra hard klevende lijmlaag
- Montage is zeer eenvoudig
- n elke vorm, formaat en opdruk leverbaar

Ontwerp nu uw eigen machine stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Robuuste machine stickers

Er zijn in elk bedrijf duizenden situaties mogelijk waarin stickers kunnen worden toegepast. Een voorbeeld hiervan is te vinden in machine stickers. Machine stickers kunnen binnen een bedrijf of op de werkvloer ingezet worden om werkgevers bijvoorbeeld ergens over te informeren of ergens op te attenderen. Omdat juist machine stickers in bepaalde situaties heel wat te verduren krijgen, worden de stickers zodanig geproduceerd dat zij bestand zijn tegen extreme invloeden van buitenaf zonder dat zij los zullen komen. Hieronder vallen onder andere situaties waarbij de sticker in aanraking komt met water, UV-stralen of bijvoorbeeld olie. Dr. Sticker produceert dergelijke stickers en kan deze tevens voorzien van elke gewenste opdruk of tekst.

De machine stickers kunnen geprint worden in elke vorm die u wenst zodat zij ten alle tijden kunnen worden toegepast op de manier die u verlangt. In ons assortiment vindt u een tweetal materialen die gebruikt kunnen worden om machine stickers te produceren. Allereerst bestaat er de optie voor de standaard machine sticker. Bij deze variant wordt het glanzende stickervinyl bedrukt met weersbestendige inkt. Doordat wij alle stickers voorzien van een afwerkingslaag zijn deze stickers krasvast en blijven de kleuren van de opdruk ook lang mooi. Bovendien kan de standaard machine sticker zowel binnen als buiten worden geplaatst. Bent u op zoek naar een sticker die extra lang mooi zal blijven zitten? Dan kunt u het beste kiezen voor de tweede optie, de hard klevende machine sticker. Hiermee heeft u alle voordelen van de standaard sticker met een extra lange duurzaamheid.

Onze vormgevers helpen u graag bij het omzetten van uw tekst of prent tot een concrete opdruk voor de machine stickers. Zij kunnen u helpen elk project tot een succes te maken. Naast onze eigen vormgevers, werken wij ook met een eigen montageteam. In sommige situaties kan zelf monteren wellicht lastig zijn. In deze gevallen helpt ons team u graag. Zij zijn speciaal opgeleid voor het professioneel aanbrengen van verschillende typen stickers waaronder machine  stickers. Wilt u dat wij machine stickers voor u produceren, of bent u eerst nog op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Neem contact met ons op of begin online met het ontwerp proces. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »