Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Zandstraal folie

€28,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Zandstraalfolie / melkglasfolie / glass etched 


Prijzen zijn incl. btw!

Professionele duurzame raamfolie voor binnen en buitengebruik. Plak uw ramen met deze folie en creëer een zandstraaleffect. Maak een keuze uit een neutrale dusted glasfolie of een zilver fijn (crystal) waarbij een kleine glinstering in de glasfolie zit.

Deze glasfolie wordt vaak toepast bij woonhuizen, winkelruiten en bedrijfspanden. Onze zandstraalfolie is van een duurzame kwaliteit wat voor jaren mooi blijft. Deze is dus niet vergelijkbaar met bouwmarktkwaliteit, waarbij al snel een verouderingsproces optreed.

Deze glasfolie is gemakkelijk aan te brengen met behulp van zeepsop. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

Zandstraalfolie printen

Via onze ontwerptool is het mogelijk uw eigen print op glasfolie te laten zetten. Selecteer in deze tool uw eigen vorm, formaat en aantal, in de volgende stap kunt u uw eigen ontwerp inladen of online uw glasfolie sticker ontwerpen.

Zandstraalfolie uitsnijden met eigen tekst of logo

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier om deze zandstraalfolie uit te laten snijden met uw eigen tekst of logo. Wij snijden digitaal dus alles is mogelijk


Gebruiksaanwijzing montage glasfolie
- Maak de raam eerst goed schoon en vetvrij. Verwijder hierbij ook eventuele verfresten. Alles wat je niet verwijderd blijf je zien na het plakken
- Maak een zeepsop aan (water en een druppel afwasmiddel. Let op zonder citroen). Het handigste is om dit in een plantenspuit aan te maken.
- Spray zowel het raam, als de lijmzijde folie goed in met dit zeepsop.
- Breng de glasfolie aan op het raam, dusdanig dat het naar wens is.
- Rakel de zeepsop onder de glasfolie vandaan, totdat alles weg is.
- Laat de zeepsop goed drogen
- Zodra droog snij je met behulp van een liniaal en een scherp mes de folie scherp af.


 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »