Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vlaggenlijn

€42,95 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Iets te vieren? Geef uw feestje een persoonlijke twist met een Vlaggenlijn met een eigen ontwerp! Deze kunt u zeer eenvoudig bestellen bij Dr. Sticker. De Vlaggenlijn bestaat uit 13 vlaggetjes per 5 meter. De standaardvorm zijn driehoekige vlaggetjes, maar een eigen ontwerp is ook zeker mogelijk! Neem hiervoor contact op met de service afdeling van Dr. Sticker via [email protected].
 

Mogelijkheden Vlaggenlijn

Het is mogelijk om de vlaggetjes enkel- of dubbelzijdig af te laten drukken. Er kan gekozen worden voor 1 ontwerp die op elk afzonderlijk vlaggetje gedrukt wordt of voor meerdere ontwerpen op een Vlaggenlijn. Bij een Vlaggenlijn met 1 ontwerp hoeft er geen rekening gehouden te worden met de volgorde van aanleveren. Bij meerdere ontwerpen op een Vlaggenlijn is het wel belangrijk dat de bestanden met de juiste volgorde worden aangeleverd. Onder het kopje Ontwerp Vlaggenlijn staat de template voor het invoeren van het ontwerp. De standaardmaat is 22 cm x 30,5 cm. Voor het materiaal kunt u kiezen tussen vlaggendoek (enkelzijdig gedrukt) of Banner 610 gr/m2 (dubbelzijdig gedrukt). Beide materialen hebben een B1 brandcertificering. Het product is afgewerkt met extra sterke band waarin u de keuze heeft of u deze in het wit of zwart uitgevoerd wilt hebben. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.
 

Specificaties Vlaggenlijn:

Materiaal: Vlaggendoek of Banner 610 gr/m2
Maten: 22 cm x 30,5 cm
Standaardvorm: Driehoekig
Standaardlengte:   13 vlaggetjes per 5 meter
Afwerking: Extra sterke band met keuze wit of zwart (3 cm)

 

Ontwerp Vlaggenlijn

Uw eigen ontwerp kan worden aangeleverd als JPG, JPEG, EPS of PDF bestand. Deze kunt u makkelijk uploaden via het bestelformulier. Is het nog niet duidelijk? U kunt ons altijd bereiken via telefoon of [email protected], wij helpen u graag!

De template van de Vlaggenlijn is hier te downloaden voor uw ontwerp!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »