Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Stoepbord premium

€263,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Heeft uw reclame op straat nodig voor uw winkel of evenement? Gebruik dan het Stoepbord van Dr. Sticker. Hierdoor valt uw reclame gelijk op in de menigte. Het Stoepbord is makkelijk te bestellen via de webshop. Heeft u hulp nodig? Wij zijn telefonisch (+31(0)165-534026) of via de mail ([email protected]) te bereiken.
 

Omschrijving

Het Stoepbord is een gebruiksvriendelijk en solide display om makkelijk uw reclame op straat weer te geven. Het Stoepbord is in twee formaten beschikbaar, namelijk: Stoepbord voor A1 posters en voor A0 posters. Het materiaal waarvan het bord is gemaakt bestaat uit geanodiseerd aluminium met kunststof. Geanodiseerd aluminium betekent dat er een extra beschermlaag over het aluminium zit, waardoor het slijtvaster wordt en corrosie vaster is. Het Stoepbord is niet 100% waterdicht, maar wel spatwaterdicht. Een poster is er makkelijk in te hangen door de handige tweezijdige kliklijst. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.
 

Specificaties

Omschrijving:   Gebruiksvriendelijk en solide display
Formaat: A1 posters / A0 posters
Systeem: Swingbord met tweezijdige kliklijst
Materiaal: Geanodiseerd aluminium met kunststof
Gewicht: A1 formaat: 16,6 kilogram / A0 formaat: 20,4 kilogram

 

Bedrukking

Bij het Stoepbord zit geen bedrukking inbegrepen. Voor de bedrukking die in het Stoepbord komt is het raadzaam om een watervaste poster te kiezen, aangezien het product niet 100% waterdicht is. Dit voorkomt dat de poster er naar verloop van tijd niet meer goed uit ziet. Een watervaste poster is makkelijk los bij te bestellen. Houdt er wel rekening mee dat een Stoepbord tweezijdig gebruikt kan worden, dus let op het aantal wat u kunt bestellen bij de watervaste poster.

Heeft u liever een bord wat u makkelijk kan verrijden? Kies dan voor Stoepbord Deluxe. Hier zitten ook wieltjes bij inbegrepen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »