Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Steigerdoek

€42,95 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Wilt u echt opvallen? Heeft u een steiger voor de deur of op een bouwplaats staan en wilt u er graag reclame inhangen? Dit kan makkelijk geregeld worden met het Steigerdoek van Dr. Sticker. Het Steigerdoek, waarvoor u zelf ook nog een ontwerp kan maken, kan makkelijk besteld worden via de webshop. 

Omschrijving Steigerdoek

Het materiaal waar het Steigerdoek uit bestaat is Mesh-doek 270gr/m2. Dit materiaal heeft de eigenschappen van PVC-doek met een gaatjesstructuur. Hierdoor kan de wind en het licht er nog makkelijk door heen komen, maar is het sterk genoeg om vallend puin en materiaal tegen te houden. Het Steigerdoek is te bestellen in zeer grote formaten. De formaten die bij het bestelformulier staan, zijn onze standaardmaten. Wilt u een Steigerdoek ontwerpen, maar staat uw maat er niet tussen? Dan kunt u eenvoudig via de ontwerptool (Kies voor spandoek en dan het materiaal Mesh) dit Steigerdoek in elk gewenst formaat bestellen. Het Steigerdoek is standaard afgewerkt met omzoomde randen en om de 30 cm ringen. Tevens heeft het Steigerdoek een B1 brandvertragend certificaat.
Komt u er niet aan uit, dan helpen wij u graag. Telefonisch (+31(0)165-534026) zijn wij van maandag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar. Via de mail zijn wij bereikbaar op [email protected]

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Steigerdoek

Omschrijving:  Spandoek voor op steigers
Formaat: Standaardformaten (In ontwerptool is elk gewenst formaat te bestellen)
Materiaal: Meshdoek 270gr/m2
Bedrukking: Sublimatie
Afwerking Zomen en ringen
Extra: B1 brandvertragend certificaat
Doeken worden opgevouwen verstuurd 

 

Let op: Frame en Spanstieken zijn niet standaard inbegrepen. Wel zijn deze makkelijk bij te bestellen via de webshop. 

Ontwerp Steigerdoek

Uw ontwerp kunt u makkelijk aanleveren via de uploadknop bij het bestelformulier. Het bestand met het ontwerp voor uw Steigerdoek kan als JPG, JPEG, EPS of PDF worden aangeleverd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »