Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Groot Spandoek

€120,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Heeft u een Groot spandoek met specifieke afmetingen nodig? Dan bent u bij Dr. Sticker aan het juiste adres. Het is voor ons geen probleem om een Groot spandoek met eigen ontwerp te bedrukken. U heeft de keuze tussen verschillende formaten, maar mocht uw formaat er niet bij zitten kunt u deze makkelijk ontwerpen via de ontwerptool. Ook kunt u natuurlijk gratis een vrijblijvende offerte aanvragen via mail ([email protected]).
 

Omschrijving Groot spandoek

Voor een Groot spandoek heeft u de keuze uit twee verschillende soorten materialen. U kunt kiezen voor het zwaardere Frontlit PVC 510gr/m2 of het lichtere Meshdoek 270gr/m2. Meshdoek 270gr/m2 bevat kleine gaatjes, waardoor de wind door het Groot spandoek kan waaien. Voor grote oppervlaktes en op plaatsen waar veel wind staat is dit zeker aan te raden. Uw ontwerp wordt met UV-print op het Groot Spandoek gedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. De randen van het Groot spandoek worden standaard omzoomd en worden afgewerkt met ringen om de 30 cm. Het Groot spandoek heeft een B1 brandvertragend certificaat. Spanstieken, Tiewraps en het Frame zijn niet standaard inbegrepen, maar kunt u makkelijk bijbestelln . Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.
 

Specificaties Groot spandoek

Afmetingen:   300x200 cm / 400x200 cm / 500x300 cm / 700x300 cm / 1000x300cm / 1000x500 cm
Materiaal: Frontlit (zeildoek) 510gr/m2 / Meshdoek (gaatjesdoek) 270 gr/m2
Bedrukking: UV-print
Afwerking: Omzoomd en ringen om de 30 cm
Accessoires: Spanstieken / Tie-wraps / Frame

 

Ontwerp Groot spandoek

Uw ontwerp kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »