Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Gevelbanier

€43,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Wilt u uw gevel van bijvoorbeeld uw winkel of horecazaak op laten vallen? Gebruik hiervoor de mooie Gevelbanier met eigen ontwerp van Dr. Sticker. De Gevelbanier is een langwerpige doek die wordt opgehangen door middel van RVS Steunen. Komt u er niet aan uit om een Gevelbanier te bestellen, wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar via telefoon of mail om u te helpen!
 

Omschrijving Gevelbanier

Een Gevelbanier is te bestellen met twee verschillende breedtes. De hoogte kunt u zelf kiezen in het menu. Staat uw afmeting er niet bij, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De Gevelbanier is van Banner 610gr/m2 materiaal geproduceerd. Uw ontwerp wordt er met behulp van UV-inkt dubbelzijdig opgedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. De doeken worden standaard afgewerkt met een tunnel aan de boven en onderkant. De Gevelbanier bevestigd u makkelijk met RVS steunen. Deze zijn per maat optioneel bij te bestellen. Tevens heeft het doek een B1 brandcertificering.
 

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Gevelbanier

Omschrijving: Gevelbanier
Materiaal: 610gr./m2 spandoek materiaal
Formaat: Breedte 60 of 80 cm, hoogte tot 250 cm
Brandwerend: B1 Certificering
Afwerking: Boven en onder een tunnel
Tunnelmaat: 7 cm plat
Bedrukking:   UV print

Let op: De RVS steunen kunnen bij het doek worden bijbesteld. Hier komt wel een meerprijs bij!
 

Ontwerp Gevelbanier

Uw ontwerp voor de Gevelbanier kunt u makkelijk aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »