Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Dranghekdoek

€39,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Dranghekdoek, dranghekbanner

Bestel uw eigen bedrukking op een dranghekdoek. Deze dranghekdoeken passen precies in een dranghek en zijn gemakkelijk vast te maken met tirewraps

Omschrijving materiaal dranghekbanner

Onze dranghekdoeken printen wij op 2 verschillende materialen. Non woven en fronlit 510 grams

Non woven
100 % polyster doek voor indoor en outdoor toepassingen. Zeer scherp geprijs en kosteneffcient de beste oplossing voor kortlopende acties, eenmalige evenmenten.

Banner 510gr
Zeer degelijk PVC doek voor langdurig buitengebruik. Tevens voorzien van een B1 brandveiligheid certificering. 

De dranghekdoeken printen wij op basis van full colour (dus aantal kleuren maakt voor de prijs niet uit). De afwerking van de doeken is standaard met kunststof ringen om de 30 cm. 

Enkelzijdig of dubbelzijdige dranghekdoek

De dranghekbanners kunenn wij maken in een enkelzijdige of dubbelzijdige variant. De enkelzijdige variant dient op 1 zijde van dranghek worden bevestigd. De dubbelzijdige doek is aan beide zijdes van dranghekdoek zichtbaar en zal daarbij worden afgewerkt met extra uitsparingen in de bovenste hoeken waarbij het dranghekdoek nog gemakkelijk te verplaatsen is. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

Ontwerp dranghekdoek

Uw ontwerp voor het Spandoek kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site. 

Gebruik hierbij de handige templates om uw ontwerp in te laden.
Download hier:
Template enkelzijdig dranghekdoek
Template dubbelzijdig dranghekdoek

Mocht u er niet uit komen, dan horen wij het graag! Wij zijn te bereiken via telefoon of mail ([email protected]).Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »