Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Acrylaat Cijfers 8 mm | Lasershop

€7,05 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Lasergesneden Acrylaat Letters

Onze kunststof letters/cijfers of leestekens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Omdat wij alles zelf produceren is maat werk ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan.

 

LET OP!: Selecteer per bestelling maar één keer montage benodigdheden, wij leveren dit dan voor de gehele bestelling.

 

In welke kleuren zijn de letters beschikbaar?

Standaard zijn onze letters verkrijgbaar in wit of zwart glanzend acrylaat. Andere kleuren zijn leverbaar op aanvraag.

 

Zijn er verschillende diktes acrylaat verkrijgbaar?

Wij hebben inderdaad verschillende materiaaldiktes in acrylaat. 3 mm of 8 mm acrylaat zijn standaard. Andere diktes op aanvraag.

 

Wat is het lettertype van de Acrylaat letters?

Onze Acrylaat letters / cijfers / leestekens zijn standaard in het lettertype Arial. Op aanvraag zijn andere lettertype's mogelijk.

 

Kan ik de letters buiten hangen?

Ja! onze acrylaat letters zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. Ons advies op het gebied van onderhoud is om deze minimaal eens per jaar schoon te maken of wanneer er vuil zichtbaar is maar in het algemeen is acrylaat onderhoudsarm.

 

Maatwerk:

Opzoek naar een ander lettertype, formaat of materiaal. Wij produceren alles zelf.

Vraag hiervoor een offerte aan:

Wij beschikken over professionele lasermachines waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze plastic letters worden vaak gebruikt om te gebruiken als bewegwijzering of om bijvoorbeeld voor een naam in een kinderkamer.

 

Wat heb ik nodig om acrylaat letters/cijfers te monteren?

U kunt er voor kiezen om bij de letters alle benodigdheden door ons mee te laten leveren. Dit maakt de montage erg makkelijk. Hierin hebben wij 2 opties:

 

Afstandhouders, lijm en werktekening

Met afstandhouders laat u uw gevelletters zweven. Doordat de gevelletter niet gelijk op de muur worden gemonteerd maar juist met een afstandhouder wordt bevestigd krijg je een 3D effect.

 

Plakmal, dubbelzijdige tape en Polymere kit

Wilt u de letters rechtstreeks ergens op monteren, kies dan voor deze optie.
Door de plakmal eerst op de gekozen ondergrond te plakken kunt u met de kit de letters hier erg makkelijk in plakken. Plak eerst de dubbelzijdige tape op de letter tegen het verschuiven.

 

LET OP!: Selecteer per bestelling maar één keer montage benodigdheden, wij leveren dit dan voor de gehele bestelling.

 

Hoe monteer ik acrylaat letters?

Acrylaat letters, ook wel frees letters genoemd kunt u monteren door middel van afstandhouders. Dit creëert een fraai 3D-effect van de tekst.

Ook kunt u de letters vlak op de ondergrond monteren door gebruik te maken van kit en/of dubbelzijdig tape.

 

Montage met afstandhouders:

Stap 1: 

De letters of logo’s worden optioneel geleverd met kunststof afstandhouders, de zogenaamde ‘mannetjes’ en ‘vrouwtjes’ klikken in elkaar. verlijm de ‘mannetjes’ op de achterzijde van de letters.

Stap 2: 

Hang de werktekening op doormiddel van tape op de positie waar de letters geplaatst dienen te worden. Druk hier de letters met het mannelijk gedeelte van de afstand houders tegen aan hierdoor ontstaan er puntjes op de werktekening.

Stap 3:

Boor nu door de afdrukpunten op de werktekening. Hierdoor ontstaan er gaatjes in de ondergrond waar het "vrouwelijke gedeelte van de afstandhouder geschroeft dient te worden. Voor u gaat schroeven, controleer of u alle punten heeft doorgeboord en verwijder de werktekening.

Stap 4:

Schroef nu de vrouwelijke gedeeltes in de gaatjes in de ondergrond.

Stap 5:

Nu kunt u de letters plaatsen door voorzichtig de letters met de mannelijke gedeeltes in de vrouwelijke gedeeltes te drukken.

 
Montage met dubbelzijdig tape & kit:

Stap 1: 

Plak de plakmal uit de montage set op op de plek waar de letters gemonteerd dienen te worden en plak vervolgens stukjes dubbelzijdige tape verdeelt over over de letters in de werktekening. Dit zorgt ervoor dat de letters straks niet gaan schuiven bij het plakken.

Stap 2: 

Voorzie de acrylaat letters op de achterkant van een verticale baan montagekit en plak deze vervolgens op de juiste plaats in de mal. Druk deze goed aan.

Stap 3:

Wacht tot de montage kit helemaal droog is en verwijder vervolgens de plaatsingsmal.

 

Advies nodig welke materialen het beste werken voor u? Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

 

Kan ik mijn tekst door jullie laten monteren?

Door de montage bespaard u dus op de kosten, durft u dit toch niet aan kunt u kiezen om de acrylaatcijfers/letters door ons te laten doen hiervoor kunt u een offerte aanvragen. Vergeet bij de aanvraag geen foto toe te voegen zodat onze monteurs de situatie goed kunnen beoordelen.

 

 

Wat zijn acrylaat letters?

Acrylaat letters, vaak ook en Plexiglas, Perspex of kunststof letters genoemd. Acrylaat is een harde soort kunststof dat wij doormiddel van een lazer verwerken tot gevelletters. Omdat het acrylaat erg had en kleurvast is, is het geschikt voor binnen -en buiten. We kunnen dit materiaal in ontzettend veel verschillende soorten, kleuren en diktes leveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld helder acrylaat aan de achterzijde printen in elke gewenste kleur gedrukt en daarna lasersnijden tot de gewenste letters en logo’s. Vraag hiervoor een offerte aan.

 

 

Levertijd: 4 werkdagen
Stukprijs: €0,00 /
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »