Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

ChalkMark

€27,10 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Krijten is niet alleen leuk voor kinderen! Met ChalkMark folie tovert u elke vlakke ondergrond om in een perfect te gebruiken krijtbord. Wissel gemakkelijk van uitingen met deze ChalkMark folie. Maak de aanbiedingen van de dag zichtbaar in uw winkel of restaurant met deze folie of gebruik het om ideeën uit te wisselen tijdens meetings op kantoor.

Dit mat zwarte krijtbord vinyl is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en makkelijk op maat te maken, zodat elke ondergrond omgetoverd kan worden in een beschrijfbare ondergrond. Deze ChalkMark is beschrijfbaar met elke standaard krijt* of krijtstift en wisbaar met water. Deze krijtbordfolie heeft een sterk hechtende lijmlaag, waardoor deze ook geschikt is voor montage op muren. En binnen een jaar is deze folie nog gemakkelijk te verwijderen zonder dat er een lijmlaag achterblijft. (Let op: standaardkrijt kan variëren in hard- en dichtheid wat kan zorgen voor krassen op het vinyloppervlak.)

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »