Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Buitenkussens

€39,55 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Nog een leuke aankleding nodig voor het terras van uw horecazaak of uw loungeset verfraaien? De Buitenkussens met eigen ontwerp van Dr. Sticker is daar ideaal geschikt voor. De Buitenkussens zijn makkelijk te bestellen via de webshop. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail ([email protected]). Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 -17.30 uur. 

Omschrijving Buitenkussens

De Buitenkussens zijn ideaal geschikt voor in de tuin of op het terras. Het is gemaakt van Heavy Tent- materiaal. Dit is een Polyester doek van 245 gr/m2. Uw eigen ontwerp wordt op de Buitenkussens gedrukt door middel van sublimatie. Drukken met sublimatie houdt in dat de inkten de eigenschap hebben te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door een vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die een verbinding aangaan met het Polyesterdoek van de Buitenkussens. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig, doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt, maar deel uitmaakt van het oppervlak. De Buitenkussens hebben een B1 brandcertificering en wordt standaard geleverd met een rits en uitneembare vulling. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

Specificaties Buitenkussens

Omschrijving:  Buitenkussens met uitneembare vulling
Materiaal: Heavy Tent (Polyester 245gr/m2)
Brandwerend:   B1 brandcertificering
Bedrukking: Sublimatie
Formaat: 45 cm x 45 cm
Afwerking: Confectie met rits
Extra: Waterafstotend (tot 5 wasbeurten)

Let op! Aangezien de bedrukking gesublimeerd is kan de print enigszins vervagen na het lang aan het zonlicht bloot te stellen!
 

Ontwerp Buitenkussens

Uw ontwerp kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »