Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Binnenkussens

€40,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Wilt u uw interieur een boost geven? Dat kan makkelijk met de Binnenkussens van Dr. Sticker. Via de website kunt u eenvoudig Binnenkussens met een eigen ontwerp bestellen. De Binnenkussens zijn ideaal geschikt voor thuis of uw bedrijf. Heeft u vragen over het bestellen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail ([email protected])

Omschrijving

Binnenkussens zijn de ideale oplossing om een geheel eigen look voor het interieur te verzorgen. De Binnenkussens zijn gemaakt van Dekostof. Dekostof is een polyesterdoek van 205gr/m2. Het is voorzien van een B1 Brandcertificering. De stof is makkelijk te wassen (op een lage temperatuur) en te strijken. Uw eigen ontwerp wordt op de Binnenkussens gedrukt door middel van sublimatie. Drukken met sublimatie houdt in dat de inkten de eigenschap hebben te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door een vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die een verbinding aangaan met het Polyesterdoek van de Binnenkussens. Sublimatie inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig, doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt, maar deel uitmaakt van het oppervlak. De Binnenkussens worden standaard geleverd met rits en uitneembare vulling. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Binnenkussens:

Omschrijving:  Binnenkussens met uitneembare vulling voor binnen
Materiaal: Dekostof (Polyesterdoek 205gr./m2)
Brandwerend: B1 certificering
Bedrukking: Sublimatie
Formaat: 40 x 40 cm, 45 x 45 cm, 50 x 50 cm, 60 x 60 cm, 50 x 30 cm & 60 x 40 cm
Afwerking: Confectie met rits


De Binnenkussens zijn niet alleen voor particulieren een mooi product, maar ook zeer geschikt voor bedrijven, hotels of in de horeca. Probeer is een ontwerp te maken met een verschillende voor en achterzijde. Zo kunt u met een handomdraai een andere sfeer aan uw interieur geven.

Ontwerp

Maak voor het uploaden van uw bestand gebruik van een van de volgende templates:

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen 45 x 45 cm

Binnenkussen 50 x 50 cm

Binnenkussen 60 x 60 cm

Binnenkussen 50 x 30 cm

Binnenkussen 60 x 40 cm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »