Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Tuindoek en spandoek

Tuindoek en spandoek

Dr. Sticker biedt veel verschillende soorten tuindoeken en spandoeken, waarmee u uw tuin of interieur een unieke en opvallende uitstraling geeft. U kunt natuurlijk een tuindoek of een spandoek uit ons assortiment kiezen, maar u kunt ook zelf een doek ontwerpen! Met een eigen ontwerp geeft u natuurlijk een heel persoonlijk tintje aan uw tuindoek of spandoek. Voor het ontwerpen kunt u gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. In een handomdraai kunt u daarmee uw eigen ontwerp maken voor op uw tuin- of spandoek.

 

Als u een tuindoek of spandoek bestelt bij Dr. Sticker, bent u ervan verzekerd dat hij lang mee zal gaan. Het doek is weersbestendig en blijft daarom jaren mooi. Als u op zoek bent naar een unieke eyecatcher voor in uw tuin of uw huis, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres.  

 

Diverse toepassingen

Een tuindoek of spandoek kan in heel veel situaties gebruikt worden. Denk maar eens aan de geboorte van een kindje! Een mooi spandoek in de tuin of op het balkon laat gelijk aan iedereen zien dat er iets te vieren valt. Ook vindt u in ons assortiment opvallende spandoeken met als thema “50 jaar”, hier kunt u de Sarah of Abraham natuurlijk leuk mee verrassen. Bent u geslaagd voor een rijbewijs of examen? Ook dat is een mooie gelegenheid om een spandoek op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

De tuindoeken uit ons assortiment hebben vanzelfsprekend natuurthema’s. Zo bieden wij onder andere een rivier tuindoek, een bloemen tuindoek en een koeien tuindoek. Het tuindoek wordt bedrukt met fullcolour weersbestendige print.

 

Bij Dr. Sticker gaan we voor 100% klanttevredenheid. Wij zullen dus altijd aanpassingen doen aan het product als u niet tevreden bent. De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Heeft u vragen of bent u van plan om een tuindoek of spandoek aan te schaffen? Neem dan telefonisch 0165-534026 (Ma - Vrij van 9.00 tot 17.30) of via de mail [email protected] contact met ons op! Ook kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »