Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek Leutig of Like stickers? Dr. Sticker wilt u daar dan graag een handje bij helpen! Speciaal, in de trend van Facebook en Carnaval, hebben we voor u de Leutig en Like stickers. De Leutig en Like stickers worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze van Topkwaliteit zijn. Door de kwaliteit van de Leutig en Like stickers kunt u ze gebruiken voor bijna alle soorten ondergronden. U kunt hieronder snel doorklikken naar de Leutig en Like Stickers:

  • Like Stickers 
  • Leutig stickers

Zelf Like Stickers maken

In het assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard Leutig en Like stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Het ontwerp wat wij van u ontvangen, wat betreft uw Leutig of Like Stickers, wordt door onze vormgevers verder voor uw uitgewerkt. Uw Leutig of Like Stickers worden netjes voor uitgeprint en ingepakt door de productie van Dr. Sticker. Uw Leutig of Like Stickers worden Gratis en snel bij u Thuisbezorgd (dit geldt voor Nederland en België).

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »