Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Verkeersborden stickers

Heeft u een bedrijf of bent u particulier en op zoek naar verkeersborden stickers? Dan wil en kan Dr. Sticker u daar een handje bij helpen. Onze verkeersborden stickers zijn weerbestendig, doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, en vanaf 1 stuk te bestellen. De verkeersborden kunt u gebruiken voor het waarschuwen voor bepaalde regels. Dr. Sticker biedt u een ruim assortiment aan. U heeft bij Dr. Sticker de keuze uit meer dan meer dan 160 verschillende verkeersborden stickers. Enkele voorbeelden zijn:
  • Verkeersborden stickers: Voetgangers oversteekplaats
  • Verkeersborden stickers: Overweg met overwegbomen
  • Verkeersborden stickers: Einde verplicht fietspad

Niet of zoek naar standaard verkeersborden stickers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te maken via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker!

Zelf verkeersborden stickers maken

In het assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard verkeersborden stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw verkeersborden stickers worden, door de productie van Dr. Sticker, netjes voor u uitgeprint en ingepakt. Daarnaast wordt uw bestelling Gratis en Snel bij u Thuisbezorg (dit geldt voor Nederland en België).

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »