Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Uitdeelstickers ontwerpen

Uitdeelstickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen uitdeelstickers

Heeft u stickers nodig voor een marketing actie waarbij u deze gaat uitdelen? Bestel deze voor aantrekkelijke prijzen bij Dr.Sticker. Ga direct aan de slag met onze ontwerptool of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren uitdeelstickers in elk gewenst formaat, vorm en aantal

Onze stickers zijn verkrijgbaar in

- Elk formaat
- Elke vorm
- Vanaf 1 stuk tot een onbeperkt aantal
- Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Ontwerp nu uw eigen stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Uitdeelstickers, weggeef stickers, Wild plak stickers

Er zijn tal van namen voor deze zogenaamde uitdeelstickers of wild plak stickers. Deze wild plak stickers zijn weersbestendig, omdat je ze vaak ook buiten plakt. Daarbij zijn deze uitdeelstickers niet te kostbaar om te maken, omdat deze vaak in grote aantallen worden weggeven.Uitdeelstickers zijn een zeer gemakkelijk en relatief goedkoop hulpmiddel ter promotie van uw merk.  DrSticker is de specialist als het gaat om goede kwaliteit stickers. Wij maken stickers in alle soorten en maten, zodat er altijd een optie is die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Een van de mogelijkheden die door ons geboden worden, zijn uitdeelstickers. Uitdeelsticker zijn zeer geschikt om in te zetten tijdens een promotieactie. Dit omdat u met uitdeelsticker op een gemakkelijke en leuke manier een breed publiek bereikt met uw boodschap of originele ontwerp.  

Uitdeelstickers zijn te bestellen in alle vormen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor stickers in een geometrische vorm, zoals vierkant, rechthoek, ovaal of rond. Heeft u zeer specifieke wensen wat betreft vorm? Geen probleem. Wij leveren op verzoek volledig op contour gesneden stickers in elke door u gewenste vorm. Ook in maten bieden wij veel vrijheid. Of u nu een sticker wilt van 1 x 1 cm, 15 x 10 cm of groter. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Voor uitdeelstickers zijn kleinere maten in veel gevallen echter het meest passend.

Wij maken de uitdeelstickers uit goede kwaliteit stickervinyl. Er bestaat een vrijwel eindeloze variëteit aan soorten stickervinyl.  Bij uitdeelstickers kunt u kiezen uit twee soorten stickervinyl: glanzend of mat. Over het algemeen bevelen wij het glanzende stickervinyl aan, maar wij leveren ook een goede matte stickervinyl. Voor beide soorten vinyl geldt dat ze weersbestendig zijn en dus zowel binnen als buiten geplakt kunnen worden zonder dat de sticker los laat of de inkt doorloopt.

Uiteraard kunt u de stickers laten bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp of een passende boodschap. Dr. Sticker heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van stickers. Wij hebben ons eigen vormgevingsafdeling tot onze beschikking die u kan helpen bij het uitwerken van uw ontwerpenplannen of een ontwerp voor u kunnen opstellen. Of u nu één sticker nodig hebt of 5000, wij kunnen ervoor zorgen dat uw plannen naar wens worden uitgevoerd. Heeft u sticker nodig als onderdeel van een groter project? Ook hier werken wij uiteraard graag aan mee. Heeft u interesse voor een van de bovenstaande mogelijkheden of heeft u vragen met betrekking tot uitdeelstickers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »