Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Transparante stickers ontwerpen

Transparante stickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen transparante stickers

Transparante stickers zijn toepasbaar voor als u geen opzichtige witte achtergrond op de sticker wilt hebben of juist op zoek bent naar een gaaf effect. Bestel onze transparante stickers met een witte inkt en hiermee zijn de kleuren nog steeds 100% dekkend, dus ook te plakken op donkere ondergronden. Kiest u voor transparante stickers zonder witte inkt, dan zijn de kleuren lichtdoorlatend en zijn deze stickers inzetbaar voor bijv. glas in lood effect.

Onze stickers zijn verkrijgbaar in

- Elk formaat
- Elke vorm
- Vanaf 1 stuk tot een onbeperkt aantal
- Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Ontwerp nu uw eigen stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Transparante stickers

Stickers zijn een erg veelzijdig en breed inzetbaar product. Door stickers in te zetten binnen uw bedrijf of onderdeel te maken van een promotionele actie kunt u zonder veel moeite elke boodschap overbrengen die u wenst. Om dit tot een succes te maken is het in eerste instantie natuurlijk zeer van belang dat u kiest voor de juiste soort sticker. Deze zijn er immers in alle soorten en maten. Een soort sticker dat tegenwoordig aan populariteit wint is de transparante sticker. Bij transparante stickers wordt het door u gewenste ontwerp op een doorzichtige achtergrond geprint. Hierdoor zal de achtergrond wegvallen en springt uw boodschap er extra uit. Dr. Sticker levert verschillende soorten en maten transparante stickers. Hierdoor vindt u gegarandeerd een sticker naar uw smaak.  

Wij vervaardigen de transparante stickers uit stickervinyl van uitstekende kwaliteit. Voor de opdruk maken wij gebruik van weersbestendige inkt. De stickers kunnen dus binnen gebruikt worden, maar ze zijn ook voor buitengebruik geschikt. Voor de vorm van uw sticker kunt u kiezen voor een van onze standaard geometrische vormen of wij kunnen de stickers voor u op contour snijden. Zodat de vorm aansluit bij uw boodschap.

U kunt kiezen tussen twee verschillende soorten stickervinyl. Transparant zonder witte inkt, bij deze stickers is de kleur wit niet zichtbaar tegen de achtergrond en zijn de andere kleuren niet 100% dekkend. Bij de variant met witte inkt wordt gebruik gemaakt van extra dekwit waardoor wit wel zichtbaar is en alle andere kleuren ook volledig tot hun recht zullen komen tegen de transparante achtergrond. Vandaar dat wij deze variant over het algemeen aanraden.

Onze vormgevers hebben veel ervaring met het maken van ontwerpen. Zij kunnen u helpen om een creatief ontwerp te bedenken waarmee u precies het juiste publiek aan zult spreken. Wilt u liever zelf aan de slag? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij hebben alle tools tot uw beschikking staan om op een relatief simpele manier zelf een transparante sticker te ontwerpen passend bij uw bedrijf. Als laatste is het ook mogelijk een compleet ontwerp aan te leveren. Wij zullen dit ontwerp dan voor u produceren. Uiteraard maken wij hierbij alleen gebruik van materialen en technieken waarmee we stickers van topkwaliteit kunnen garanderen. Wilt u graag transparante stickers bestellen bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf? Neem contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »