Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Stickervellen

In elk formaat, vorm en aantal ontwerpen kunnen wij stickervellen leveren. Of dit nu kinderstickervellen betreft of keuringstickers. Dr.Sticker kan elk soort stickervel maken die u wenst. 

 

Voordelen van stickervellen

 • - Gemakkelijk te plakken
 • - Meerdere ontwerpen mogelijk
 • - Leuk om uit te delen als promotionele actie
 • - In elke vorm, formaat en opdruk leverbaar
 • - Dubbelzijdige bedrukking ook mogelijk

Bestel deze stickervellen direct online in onze online ontwerptool of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Start met ontwerpen of Offerte aanvragen

Onze voordelen
 • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
 • Gratis afbeelding controle
 • 24-uurs levering mogelijk
0165 534026

Stickervellen bestellen?

Dr. Sticker heeft een groot assortiment aan stickers. Een van de opties waar u voor kunt kiezen is stickervellen. Deze stickers kunnen worden aangeleverd op vellen van A4 formaat die worden voorzien van een aantal stickers van kleiner formaat. Stickervellen lenen zich uitstekend voor projecten waarbij u meerdere dezelfde soort stickers wilt gaan gebruiken. Ook kan deze soort sticker goed ingezet worden als promotiemiddel, doordat de stickers op vel gedrukt worden is het gemakkelijk om grotere aantallen mee te nemen en te plakken. De stickers worden zo gemaakt dat ze makkelijk van het vel te verwijderen zijn, en geplakt kunnen worden.

 

Verschillende soorten stickervellen:

 • - Zelf stickervellen ontwerpen via onze online ontwerptool. In onze online ontwerptool kunt u kiezen uit vele verschillende soorten stickermaterialen en van al deze materialen kunnen wij naast los geleverde stickers ook stickervellen maken. Deze vellen worden op A4-formaat geleverd en u kunt hier kiezen uit verschillende vormen: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en vierkant/rechthoekig met afgeronde hoeken. Wat betreft de oplage van de stickers op vel, stellen wij bij deze optie geen grenzen. Of u nu 5 vellen wilt bestellen of 5000, dit is allemaal geen probleem bij Dr. Sticker.
 • - Bent u echter op zoek naar stickervellen op een kleiner formaat (max. 21 bij 30 cm), dan hebben wij ook nog de optie om stickervellen op eigen formaat te bestellen. Ook kunt u hier kiezen voor meerdere vormen op 1 vel. Hier heeft u echter slechts keuze uit drie soorten materiaal; PP wit (met mat of glans laminaat), papier (mat of glans) en transparant (met of zonder dekwit en met mat of glans laminaat). Ook geld voor deze vellen een minimale afname van 0.9m² (dit zijn ongeveer 14 A4-vellen). Wilt u graag stickervellen op eigen formaat bestellen, vraag dan een offerte aan via het offerte formulier
 • - Zoekt u stickervellen met ook op de achterzijde een opdruk? Ook dan heeft Dr.Sticker de juiste oplossing voor u. Deze vellen zijn beschikbaar in; PP, PE en papier materiaal. Vanwege de opstartkosten en het maken van custom clichés is de minimale afname van deze stickervellen 5000 vellen. Deze stickervellen zijn dan ook alleen via een offerte aan te vragen.  

Dr. Sticker levert stickervellen van zeer hoge kwaliteit. Deze stickervellen zijn al vanaf 1 vel te bestellen via ons bijzonder gebruiksvriendelijke online ontwerpprogramma, hierin hoeft u enkel de optie stickers op vel te selecteren en uw voorkeuren wat betreft vorm en materiaal aan te geven en vervolgens kunt u uw ontwerp in dienen. Wilt u gebruik maken van stickervellen op eigen formaat of stickervellen met dubbelzijdige opdruk, dan kunt u uw aanvraag via het offerte formulier of via de mail insturen. Afhankelijk van de door u gekozen soort stickervellen zorgt Dr. Sticker ervoor dat alle bestellingen binnen 4-7 werkdagen verzonden worden, zodat u nooit lang op uw sticker vellen hoeft te wachten. Heeft u vragen over dit product? Neem contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen.

flamingos stickervel

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »