Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Stickervellen ontwerpen

Stickervellen ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen stickers

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand.
Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen.
Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten.
Ga direct aan de slag!

Wat zijn de voordelen van stickervellen?

- Gemakkelijk te plakken
- Meerdere ontwerpen mogelijk
- Leuk om uit te delen als promotionele actie
- In elke vorm, formaat en opdruk leverbaar
- Dubbelzijdige bedrukking ook mogelijk

Bestel deze stickervellen direct online in onze online ontwerptool of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Stickervellen bestellen?

Dr. Sticker heeft een groot assortiment aan stickers. Een van de opties waar u voor kunt kiezen is stickervellen. Deze stickers kunnen worden aangeleverd op vellen van A4 formaat die worden voorzien van een aantal stickers van kleiner formaat. Stickervellen lenen zich uitstekend voor projecten waarbij u meerdere dezelfde soort stickers wilt gaan gebruiken. Ook kan deze soort sticker goed ingezet worden als promotiemiddel, doordat de stickers op vel gedrukt worden is het gemakkelijk om grotere aantallen mee te nemen en te plakken. De stickers worden zo gemaakt dat ze makkelijk van het vel te verwijderen zijn, en geplakt kunnen worden.

Zelf stickervellen ontwerpen via onze online ontwerptool. In onze online ontwerptool kunt u kiezen uit vele verschillende soorten stickermaterialen en van al deze materialen kunnen wij naast los geleverde stickers ook stickervellen maken. Deze vellen worden op A4-formaat geleverd en u kunt hier kiezen uit verschillende vormen: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en vierkant/rechthoekig met afgeronde hoeken. Wat betreft de oplage van de stickers op vel, stellen wij bij deze optie geen grenzen. Of u nu 5 vellen wilt bestellen of 5000, dit is allemaal geen probleem bij Dr. Sticker.

Bent u echter op zoek naar stickervellen op een kleiner formaat (max. 21 bij 30 cm), dan hebben wij ook nog de optie om stickervellen op eigen formaat te bestellen. Ook kunt u hier kiezen voor meerdere vormen op 1 vel. Hier heeft u echter slechts keuze uit drie soorten materiaal; PP wit (met mat of glans laminaat), papier (mat of glans) en transparant (met of zonder dekwit en met mat of glans laminaat). Ook geld voor deze vellen een minimale afname van 0.9m² (dit zijn ongeveer 14 A4-vellen). Wilt u graag stickervellen op eigen formaat bestellen, vraag dan een offerte aan via het offerte formulier.

Zoekt u stickervellen met ook op de achterzijde een opdruk? Ook dan heeft Dr.Sticker de juiste oplossing voor u. Deze vellen zijn beschikbaar in; PP, PE en papier materiaal. Vanwege de opstartkosten en het maken van custom clichés is de minimale afname van deze stickervellen 5000 vellen. Deze stickervellen zijn dan ook alleen via een offerte aan te vragen. Dr. Sticker levert stickervellen van zeer hoge kwaliteit. Deze stickervellen zijn al vanaf 1 vel te bestellen via ons bijzonder gebruiksvriendelijke online ontwerpprogramma, hierin hoeft u enkel de optie stickers op vel te selecteren en uw voorkeuren wat betreft vorm en materiaal aan te geven en vervolgens kunt u uw ontwerp in dienen. Wilt u gebruik maken van stickervellen op eigen formaat of stickervellen met dubbelzijdige opdruk, dan kunt u uw aanvraag via het offerte formulier of via de mail insturen. Afhankelijk van de door u gekozen soort stickervellen zorgt Dr. Sticker ervoor dat alle bestellingen binnen 4-7 werkdagen verzonden worden, zodat u nooit lang op uw sticker vellen hoeft te wachten. Heeft u vragen over dit product? Neem contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »