Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Plaatsnaam stickers

Bent u op zoek naar plaatsnaam stickers? Dan kunnen wij van Dr. Sticker u daar zeker bij helpen! Bij Dr. Sticker heeft u de keuze voor een standaard plaatsnaam stickers, 25 verschillende, of de keuze voor het maken van uw eigen plaatsnaam stickers met eigen tekst. Zo heeft u altijd uw gewenste plaatsnaam stickers met de juiste tekst. De plaatsnaam stickers van Dr. Sticker worden altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze van topkwaliteit zijn. Enkele voorbeelden uit het assortiment van Dr. Sticker:

  • Plaatsnaam stickers: Amsterdam
  • Plaatsnaam stickers: Rotterdam
  • Plaatsnaam stickers: Roosendaal

Eigen Plaatsnaam stickers

Liever plaatsnaam stickers die niet vallen onder de standaard plaatsnaam stickers? Dat is geen enkel probleem! U kunt via ons product eigen plaatsnaam stickers uw eigen tekst invoeren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om humoristische teksten in te voeren die u graag wilt gebruik voor aankleding van bijvoorbeeld uw pand, huis of voor partijen / verjaardagen van uw kennissen, vrienden of familie.

Zelf stickers ontwerpen

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u een hoop leuke, stoere en grappige standaard producten voor verschillende doeleinden. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar gemakkelijke stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u van het nodige advies te voorzien. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »