Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Pijlen stickers

Bent u opzoek naar pijlen stickers? Dan bent u bij Dr. Sticker aan het goede adres. Bij Dr. Sticker hebben we een uitgebreid assortiment pijlen stickers. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit! De pijlen stickers worden aangeboden in verschillende groottes, breedtes en in zwarte kleur. Deze zijn zowel naar links of naar rechts te plakken. In de webshop is het mogelijk te kiezen uit verschillende soorten pijlen stickers. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Pijlen stickers: Pijl12
  • Pijlen stickers: Pijl8
  • Pijlen stickers: Pijl25 

Niet uw gewenste pijlen stickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Geen probleem! Via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker heeft u de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken.
 

Zelf pijlen stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard pijlen stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. In slechts een paar stappen is uw ontwerp al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelde pijlen stickers worden, door de productie van Dr. Sticker, netjes uitgeprint en ingepakt. Uw pakket wordt (in Nederland en België) Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.
 

Pijlen stickers, hoe monteer ik ze?

Het monteren van de pijlen stickers kunt u gemakkelijk zelf doen. Bij Dr. Sticker hebben we een handleiding gemaakt die u gemakkelijk kunt volgen:

1. Uiteraard heeft u als eerst bepaald waar u uw pijlen stickers gaat plaatsen. De ondergrond moet u eerst schoon en vetvrij maken.
2. Wanneer u de ondergrond schoon en vetvrij heeft gemaakt kunt u de ondergrond iets nat maken. Zorg ervoor dat u hiervoor water gebruikt waar u een druppel afwasmiddel in verwerkt. Deze handeling zorgt ervoor dat u later de pijlen stickers makkelijker kunt verplaatsen.
3. De ondergrond is nu klaar voor het plakken van uw pijlen stickers. Haal de pijlen stickers los halen van het papier.
4. U kunt de pijlen stickers op de ondergrond plakken. Wij adviseren wel om te werken vanuit het midden of van boven naar onder.
5. In stap 2 heeft u ervoor gezorgd dat u nu in stap 5 gemakkelijk uw pijlen stickers kan verschuiven. Hierdoor kunt u nu de pijlen stickers helemaal recht krijgen. Het kan wel zijn, omdat de ondergrond nog nat is, dat de pijlen stickers niet gelijk goed hechten aan de ondergrond. Dit is geen probleem, u wacht gewoon rustig af tot dat de ondergrond droog is en de pijlen stickers gaan vanzelf goed hechten.
6. Stap 6 houdt de afwerking van uw pijlen stickers in. De afwerking zorgt ervoor dat u het mooiste effect krijgt van uw pijlen stickers. Allereerst strijkt u ze netjes glad, werk vanuit het midden richting de buitenkanten. Wanneer er nog luchtbellen zitten onder de sticker kunt u deze verwijderen door met een dunne naald in de luchtbellen te prikken.

U kunt de downloads van de verschillende instructies via de volgende links terug vinden:
Algemene plakinstructies
Instructies voor grote stickers
Instructies voor contourcut stickers
Instructies voor snijteksten 
 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.
 

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »