Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

U bent op zoek naar leuke decoratie voor op één van uw muren? Dan willen wij met ons assortiment Muurstickers Skyline u daar graag een handje bij helpen! De muurstickers skyline zijn van grote wereldsteden en zijn zwart van kleur. In de webshop is het mogelijk te kiezen uit verschillende muurstickers skyline. De stickers uit het assortiment muurstickers skyline worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. Enkele voorbeelden uit ons assortiment muurstickers skyline zijn:
 

  • Muurstickers Skyline: Parijs
  • Muurstickers Skyline: Londen
  • Muurstickers Skyline: New York

Heeft u echter niet uw ideale muursticker gevonden in ons assortiment muurstickers skyline? Via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker heeft u de mogelijkheid om zelf uw muursticker te ontwerpen.

Zelf muurstickers Skyline maken


In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard muurstickers skyline. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding, dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt door de productie van Dr. Sticker netjes uitgeprint en ingepakt. De thuisbezorging is, in Nederland en België, Gratis en Snel!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen over ons assortiment Muurstickers Skyline? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »