Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es
U wilt graag uw huis versieren met Pootjes stickers? Dr. Sticker wilt u daar graag bij helpen! Dr. Sticker biedt u de mogelijkheid om uw keuze te maken uit standaard Pootjes stickers of u kunt uw eigen ontwerp uitwerken met de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. De Pootjes stickers worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van topkwaliteit.

Bij Dr. Sticker is een ruim assortiment Pootjes stickers. Enkele voorbeelden:
  • Pootjes stickers: Kalkoen
  • Pootjes stickers: Schildpad
  • Pootjes stickers: Eenden
De Pootjes stickers kunt u gemakkelijk zelf plakken op de gewenste plaats. Advies over het plakken van uw Pootjes stickers kunt u altijd vragen aan één van de onze werknemers.

Zelf Pootjes stickers maken

Wilt u echt liever dat uw eigen ontwerp wordt uitgewerkt wat betreft uw Pootjes stickers? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar gemakkelijke stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt door de vormgevers van Dr. Sticker geoptimaliseerd en uiteindelijk door onze productie uitgeprint en ingepakt. De bezorging van uw bestelling is in Nederland en België Gratis!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog een vraag of vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u van het nodige advies te voorzien. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »