Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Uw kinderkamer graag decoreren met een muursticker? Dan hebben wij bij Dr. Sticker het assortiment Muurstickers Kinderkamer voor u. U kunt de producten uit het assortiment Muurstickers Kinderkamer eventueel ook gebruiken voor uw deur, raam of elke andere vlakke ondergrond. De Muurstickers Kinderkamer zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor van Topkwaliteit! U heeft in het assortiment Muurstickers Kinderkamer keuze uit meer dan 50 verschillende stickers. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw eigen ontwerp uit te werken in onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool.

Enkele voorbeelden uit ons assortiment Muurstickers Kinderkamer:

  • Muurstickers Kinderkamer: Slaap Kindje Slaap
  • Muurstickers Kinderkamer: Ik Zag Twee Beren
  • Muurstickers Kinderkamer: Beren Botje

Zelf Muurstickers Kinderkamer maken

Heeft u in ons Muurstickers Kinderkamer assortiment niet uw ideale muursticker gevonden? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule voor het zelf ontwerpen van Muurstickers Kinderkamer. In slechts een paar gemakkelijke stappen heeft u uw eigen ontwerp uitgewerkt en kunt u uw bestelling plaatsen. De bestelling wordt door onze vormgevers geoptimaliseerd en doorgestuurd naar de productie. De productie print uw bestelling uit en pakt hem netjes in. De bezorging van uw bestelling is, in Nederland en België, Gratis!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op uw mail.

Contact 

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u het nodige advies te geven. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »