Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar Glow in the Dark stickers als decoratie voor uw muur, deur of raam? Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit een ruim assortiment Glow in the Dark stickers. De Glow in the Dark stickers zijn op elk moment van de dag goed zichtbaar. Door het lichtgevende permanente groene pigment zijn de Glow in the Dark stickers zelfs in het donker goed te zien. In de webshop is het mogelijk te kiezen uit verschillende Glow in the Dark stickers. Enkele voorbeelden van Glow in the Dark stickers zijn:

  • Glow in the Dark stickers: Snoep
  • Glow in the Dark stickers: Muzieknoten
  • Glow in the Dark stickers: Dierengezichten
Echter niet de gewenste Glow in the Dark stickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? De handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker biedt dan de mogelijkheid om uw Glow in the Dark stickers zelf te ontwerpen.

Zelf Glow in the Dark stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard Glow in the Dark stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding, dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De productie van Dr. Sticker print uw bestelling uit en pakt hem netjes in. In Nederland en België wordt uw bestelling Gratis en Snel thuisbezorgd.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »