Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar decoratie van een muur voor bijvoorbeeld uw Babykamer? Dan zijn Muurstickers Babykamer van Dr. Sticker echt iets voor u. Naast dat deze prima bruikbaar zijn op de muur, zijn ze ook geschikt voor deuren en ramen. De Muurstickers Babykamer van Dr. Sticker hebben een unieke uitstraling en zullen op deze manier zeker bevallen bij uw baby. Daarnaast worden alle producten uit het assortiment Muurstickers Babykamer gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze daardoor van Topkwaliteit!

In de webshop is het mogelijk te kiezen uit verschillende muurstickers babykamer. Enkele voorbeelden uit ons assortiment muurstickers babykamer:

  • Muurstickers Babykamer: Sterren & Maan
  • Muurstickers Babykamer: Piratenschip
  • Muurstickers Babykamer: Kasteel blauw

Zelf Muurstickers Babykamer maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard Muurstickers Babykamer. U heeft echter ook de mogelijk om uw eigen Muurstickers Babykamer te maken met uw eigen afbeelding of ontwerp via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. In slechts een paar gemakkelijke stappen is uw ontwerp al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling zal door de vormgevers van Dr. Sticker geoptimaliseerd worden en daarna door de productie netjes worden uitgeprint en ingepakt. De levering van uw bestelling is, in Nederland en België, volledig Gratis.
 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u het nodige advies te geven. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »