Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u als bedrijf op zoek naar keuringsstickers? Dr. Sticker is dé expert in het ontwerpen en bedrukken van alle soorten afbeeldingen, icoontjes, symbolen en logo’s en helpt u hier graag bij. De keuringsstickers zijn uitstekend bruikbaar voor de verplichte NEN normering waar bedrijven aan moeten voldoen. De keuringsstickers zijn verkrijgbaar in grote aantallen. De keuringsstickers van Dr. Sticker worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. Enkele voorbeelden uit het assortiment:

  • Keuringsstickers: Onderhoudsbeurt per maand
  • Keuringsstickers: Keuring per jaar 
  • Keuringsstickers: Keuring voor verschillende jaren inclusief maanden

Niet uw ideale keuringsstickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.
 

Zelf keuringsstickers maken

De standaard keuringsstickers zijn te vinden in het assortiment. Wilt u echter zelf stickers maken met eigen ontwerp, logo of afbeelding? dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen stickers al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De productie van Dr. Sticker print uw bestelling voor u uit en pakt hem netjes voor u in. De thuisbezorging van uw keuringsstickers is, in Nederland en België, Gratis en Snel.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van stickers, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »