Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar een leuke aankleding van uw deur? Dan willen wij bij Dr. Sticker u graag helpen met ons uitgebreide deurstickers assortiment. Deze stickers zijn, logischerwijs, geschikt voor op de deur. De deurstickers zijn van goede kwaliteit en net zo groot als uw eigen deur. Door de lamineer laag die op de sticker zit, is de sticker kras vast. In de webshop is het mogelijk te kiezen uit verschillende deurstickers. U heeft bij Dr. Sticker keuze uit de volgende categorieën deurstickers:

  • Deurstickers: Kinderkamer
  • Deurstickers: JA NEE

U heeft naast onze standaard deurstickers uit ons assortiment ook de mogelijkheid om met de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker uw eigen deurstickers te ontwerpen.

Zelf deurstickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard deurstickers. Wilt u zelf een deursticker maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen deursticker al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling, wat betreft deurstickers, wordt door de productie netjes uitgeprint en ingepakt. De bezorging van de bestelling is, in Nederland en België, Gratis en Snel!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp of over een product uit de webshop, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen over de ontwerptool of webshop? Of een algemene vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »