Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar Smiley stickers? Dan wilt Dr. Sticker u daar graag een handje bij helpen. Bij Dr. Sticker bieden we een breed assortiment Smiley stickers aan. De Smiley stickers van Dr. Sticker zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. Omdat de Smiley stickers van topkwaliteit zijn kunt u ze gebruiken voor bijna elk soort ondergrond. Enkele voorbeelden van onze Smiley stickers:

  • Smiley Stickers: Duivelse, Grijze Hoorntjes
  • Smiley Stickers: Slaperige
  • Smiley Stickers: Lachende
Niet de gewenste Smiley stickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf Smiley stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u een hoop leuke, stoere en grappige standaard Smiley stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw ontwerp wordt door de vormgevers van Dr. Sticker geoptimaliseerd en verder uitgewerkt. De productie print uw Smiley Stickers netjes uit en verpakt ze. De Smiley Stickers worden Gratis en Snel bij u thuisbezorgd (in Nederland en België).

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog overige vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. De experts van Dr. Sticker zullen u van het nodige advies voorzien, zodat u uw gewenste product geleverd krijgt. Telefonisch kunt u Dr. Sticker bereiken op werkdagen van 09:00 – 17:30 en via de mail kunt u Dr. Sticker 24/7 een mail sturen. Dr. Sticker beantwoord uw mail op werkdagen zo snel mogelijk.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »