Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Er zijn veel verschillende sporten die u met een rolstoel kunt beoefenen, zoals basketbal, voetbal, tennis etc. Of u nu een fan bent van sport of een sport beoefent, Dr. Sticker heeft voor u de geschikte sticker voor het decoreren van uw spaakbeschermer van uw rolstoel. Dr. Sticker biedt een heleboel standaard designs, sommige designs kunnen ook door bedrijven gebruikt worden, een logo en bedrijfsnaam kunnen verwerkt worden in het design.

  • Ballet

Voor liefhebbers van ballet heeft Dr. Sticker mooie prints met danseressen.

  • Basketbal

Houdt u van basketbal? Wij hebben gave basketbal spaakbeschermer stickers

  • Fitness

Voor mensen die van fitness houden hebben we rolstoelstickers met dumbells en meer!

  • Voetbal

Bent u een voetbalfan, of houdt u er van om zelf te voetballen? Dr. Sticker biedt mooie spaakbeschermer stickers met voetbal afbeeldingen.

Maten
Set van 2 ronde stickers voor op de spaakbeschermers van uw rolstoel te plakken. Verkrijgbaar in 45 cm of 49 cm. Uiteraard is er ook in het midden een uitsparing gemaakt. Deze set geeft uw rolstoel meer kleur.

Offerte aanvragen
Heeft u een specifieke wens als het gaat om sport rolstoel stickers? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee en u ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact
Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u het nodige advies te geven. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoordt één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »