Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Dr. Sticker heeft voor natuurliefhebbers de geschikte stickers voor het decoreren van uw spaakbeschermers. Bent u een natuurliefhebber of wilt u uw spaakbeschermer personaliseren? In ons assortiment bevinden zich verschillende soorten stickers zoals:

  • Fruit

Frisse spaakbeschermer stickers met afbeeldingen bijvoorbeeld een ananas of citroen.,

  • Gras

Ook hebben we groene stickers met een afbeelding van gras.

Maten
Set van 2 ronde stickers voor op de spaakbeschermers van uw rolstoel te plakken. Verkrijgbaar in 45 cm of 49 cm. Uiteraard is er ook in het midden een uitsparing gemaakt. Deze set geeft uw rolstoel meer kleur.

Offerte aanvragen
Heeft u een specifieke wens als het gaat om natuur rolstoel stickers? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee en u ontvangt onze offerte binnen 24 uur op de werkdagen via e-mail.

Contact
Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u het nodige advies te geven. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »