Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar Movember stickers? Dan wilt Dr. Sticker u daar graag een handje bij helpen. De Movember stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. De Movember stickers zijn geschikt om zoveel mogelijk aandacht te fungeren voor de Movember actie. Omdat de stickers van topkwaliteit zijn kunt u ze gebruiken voor bijna elk soort ondergrond. Enkele voorbeelden van onze Movember stickers:

  • Movember Stickers: Aandacht voor Prostaatkanker 
  • Movember Stickers: Keep Calm and Grow a Moustache 
  • Movember Stickers: I love Snorren 

Niet de gewenste Movember stickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u bij Dr. Sticker ook nog de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken via onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool.
 

Zelf Movember stickers maken

Via ons ruime assortiment bieden wij u de standaard Movember Stickers aan. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw ontwerp wordt uitgewerkt door de vormgevers van Dr. Sticker en natuurlijk netjes uitgeprint door de productie van Dr. Sticker. De Movember Stickers worden ingepakt en Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.
 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.
 

Contact

Heeft u nog overige vragen ? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Telefonisch kunt u Dr. Sticker bereiken op werkdagen van 09:00 – 17:30 en via de mail kunt u Dr. Sticker 24/7 een mail sturen. Dr. Sticker beantwoord uw mail op werkdagen zo snel mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »