Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

U bent op zoek naar Laptop stickers? Wij willen u dan graag helpen! Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit meer dan 50 verschillende soorten standaard Laptop stickers. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf Laptop stickers te ontwerpen via onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. Dr. Sticker maakt de Laptop stickers van hoogwaardige materialen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de Laptop stickers van Topkwaliteit! Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

  • Laptop Stickers: Tetris
  • Laptop Stickers: Sterren
  • Laptop Stickers: Zingende wortel

Een eigen idee of ontwerp en wilt u deze graag laten uitwerken? Dat kan! U kunt uw ontwerp zelf (!) uitwerken via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf Laptop stickers ontwerpen

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard laptop stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het zelfgemaakte ontwerp al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De vormgevers optimaliseren uw bestelling en de productie zal uw Laptop stickers netjes voor u uitprinten en inpakken. De Laptop stickers worden Gratis en Snel bij u thuisbezorgd (Gratis thuisbezorging geldt voor Nederland en België).

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? U kunt dan altijd contact opnemen met één van de medewerkers van Dr. Sticker. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoordt één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »