Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar fun stickers? Bij Dr. Sticker kunnen wij u daar zeker bij helpen. Bij Dr. Sticker bieden wij een ruim assortiment aan. De fun stickers worden bij Dr. Sticker gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. Het ruime assortiment van Dr. Sticker qua fun stickers hebben we onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Fun Stickers: Maaskantje New Kids
  • Fun Stickers: Super Hero 
  • Fun Stickers: Movember
  • Fun Stickers: Smiley 
  • Fun Stickers: Old School 
  • Fun Stickers: Urban Animals
  • Fun Stickers: Oranje
  • Fun Stickers: Like 

De gewenste fun stickers niet gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf Fun stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u een hoop leuke, stoere en grappige standaard producten voor verschillende doeleinden. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven optimaliseren onze vormgevers uw ontwerp en sturen ze uw ontwerp door naar productie. De productie zal uw bestelling netjes uitprinten en inpakken. De bezorging van uw bestelling is Gratis en Snel (dit geldt voor Nederland en België).

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »