Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Doming stickers ontwerpen

Doming Stickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen doming stickers

Domingstickers of ook wel 3d stickers genoemd zorgen voor een luxe uitstraling. Met een tweecomponenten epoxy hars wordt de vinylsticker gegoten, waardoor deze een dikke doorzichtige gebolde laag krijgt. Deze domingsticker worden vaak ingezet bij voertuigen (auto's, motor, vrachtwagens) of computers.

Onze stickers zijn verkrijgbaar in

- Elk formaat
- Elke vorm
- Vanaf 1 stuk tot een onbeperkt aantal
- Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Ontwerp nu uw eigen doming stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Doming stickers met een luxe uitstraling

Wilt u stickers inzetten voor reclame of promotie doeleinden? Een zeer originele en opvallende manier om dit te doen is door gebruik te maken van doming stickers. Doming stickers zijn vooral erg populair voor doelen als autoreclame, maar wordt ook veel toegepast in de computerbranche. Doming stickers hebben een uniek 3d effect die ervoor zorgt dat uw ontwerp of boodschap tot leven lijkt te komen. Dit 3D-effect wordt bereikt door de stickers te voorzien van een speciale harslaag die de sticker een mooie bolling meegeeft. Dr. Sticker levert doming stickers van uitstekende kwaliteit. Wij maken hierbij enkel gebruik van goede materialen zodat u verzekerd bent van een eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

De doming stickers worden op vel gedrukt. U kunt deze vellen bij ons bestellen in elke door u gewenste oplage. Wij bieden doming stickers aan in verschillende vormen. U kunt kiezen tussen een ronde of ovale sticker, ook leveren wij rechthoekige of vierkante stickers met ronde hoeken. De stickers worden vervaardigd uit glanzend stickervinyl. Dit wordt bedrukt met de door u gekozen opdruk. Hiervoor maken wij gebruik van weersbestendige inkt. Hierdoor kunnen de stickers zowel binnen als buiten geplakt worden. De doming stickers worden afgewerkt door een acryllaag die zorgt voor een krasvaste coating. Hierdoor wordt de doming sticker minder beïnvloed door invloeden van de omgeving en wordt deze bovendien minder makkelijk beschadigd.

Dr. Sticker heeft een eigen vormgevingsafdeling. Onze vormgevers zijn speciaal opgeleid om u te kunnen helpen bij het bedenken en realiseren van een creatief ontwerp dat aansluit bij uw wensen en het imago van uw bedrijf. Zij kunnen een ontwerp voor u opstellen of met u meedenken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u met uw eigen reclamebureau werkt en dat zij ons een ontwerp aanleveren. In dit geval zullen wij er op toezien dat de productie goed verloopt en het product precies wordt zoals u het graag zou willen. Wilt u of uw bedrijf gebruik maken van doming sticker en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om u hierbij te helpen? Neem dan vooral contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »