Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u, voor bescherming van de zon, op zoek naar zonneband stickers? Wij van Dr. Sticker willen u daar dan graag bij helpen! De zonneband stickers van Dr. Sticker zijn geschikt voor bescherming van de zon en uiteraard ook als versiering van uw voorruit. De zonneband stickers worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit! Bij Dr. Sticker heeft u in de webshop keuze uit verschillende standaard zonneband stickers. Enkele voorbeelden van de standaard zonneband stickers zijn:

  • Zonneband stickers: Dragons with Sun
  • Zonneband stickers: Tribal Twisted
  • Zonneband stickers: Most Wanted

In de webshop niet uw zonneband gevonden waarnaar u op zoek was? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.
 

Zelf online zonneband stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard zonneband stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt netjes bij u thuis afgeleverd. In Nederland en België is de thuisbezorging Gratis en Snel!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »