Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar striping? Bij Dr. Sticker willen we u daar dan graag een handje bij helpen. Striping is een ideale manier voor de aankleding van uw auto. Striping kan op de voor, achter, en zijkant van uw auto worden aangebracht. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. De striping wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor van Topkwaliteit! In de webshop hebben wij een uitgebreid assortiment. Enkele voorbeelden uit het assortiment:

  • Striping: 2 Big stripes
  • Striping: Zebra
  • Striping: Tricolore
Echter niet uw gewenste striping gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan kunt u ook nog kiezen voor het ontwerpen van striping via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf striping ontwerpen maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard striping. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt netjes voor uitgeprint en de monteurs van Dr. Sticker staan altijd klaar om uw striping voor u monteren. Uiteraard kunt u het ook zelf monteren als u dat graag wilt.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »