Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u als rallyliefhebber op naar Rally Stickers? Dan zijn de Rally Stickers van Dr. Sticker echt iets voor u. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende landvlaggen. U kunt uw Rally Stickers helemaal personaliseren. U kunt de Rally Stickers personaliseren door het toevoegen van uw voorletter en achternaam. De Rally Stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor van Topkwaliteit! Bij Dr. Sticker heeft u in de webshop de keuze uit de standaard Rally Stickers. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Rally Stickers: Rallyvlag met naam, België
  • Rally Stickers: Rallyvlag met naam, Oostenrijk
  • Rally Stickers: Rallyvlag met naam, Nederland
Heeft u echter niet de gewenste rallysticker gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan kunt ook gebruik maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker voor het ontwerpen van stickers.

Zelf Rally Stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard Rally Stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt netjes uitgeprint en ingepakt. Uw bestelling wordt (in Nederland en België) Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »