Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u als raceliefhebber opzoek naar racestickers? Dan helpen wij u bij Dr. Sticker daar graag bij. De race stickers bestaan uit de bekendste circuits. U kunt hierbij denken aan circuits voor Formule 1, LM P1, motorraces etc. Daarnaast heeft u de keuze tussen een aantal verschillende rallynummers. De race stickers zijn verkrijgbaar in verschillende tinten wit en zwart gecombineerd. In de webshop hebben wij een uitgebreid assortiment race stickers. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Race stickers: Circuit Montreal
  • Race stickers: Circuit Zandvoort
  • Race stickers: Circuit SIlverstone
Niet de race stickers gevonden, in het assortiment van Dr. Sticker, waarnaar u op zoek was? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om uw eigen race stickers te ontwerpen via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf race stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard race stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt netjes voor uw uitgeprint. U heeft de keuze om uw race stickers te laten monteren door een monteur van Dr. Sticker of u kunt natuurlijk er voor kiezen het zelf te monteren.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »