Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar provincie / landcode stickers? Dan willen wij u daar bij Dr. Sticker graag mee helpen. Bij Dr. Sticker hebben we een uitgebreid assortiment provincie / landcode stickers. De provincie / landcode stickers zijn beschikbaar voor alle provincies in Nederland en veel landen in de wereld. De provincie / landcode stickers worden altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit! In de webshop heeft u de keus uit verschillende standaard producten. Enkele voorbeelden van de provincie / landcode stickers zijn:

  • Provincie / landcode stickers: Drenthe
  • Provincie / landcode stickers: Spanje
  • Provincie / landcode stickers: Limburg
Echter niet de gewenste provincie / landcode stickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om uw eigen sticker te ontwerpen met de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.
 

Zelf provincie/ landcode stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard provincie / landcode stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding, dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt door de productie van Dr. Sticker uitgeprint en ingepakt. De bezorging van uw bestelling is (in Nederland en België) Gratis!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »