Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar motorkap stickers voor het aankleden van uw auto? Bij Dr. Sticker kunnen wij u daar zeker bij helpen! Met haar jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt Dr. Sticker motorkap stickers van topkwaliteit. In de webshop van Dr. Sticker vindt u verschillende soorten standaard motorkap stickers. Enkele voorbeelden, van de standaard motorkap stickers, zijn:

  • Motorkap stickers: Race-vlag 
  • Motorkap stickers: Devil Tribal 
  • Motorkap stickers: Leger Print 
Echter niet uw ideale sticker gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. Hiermee kunt u uw eigen motorkap stickers ontwerpen.
 

Zelf motorkap stickers maken

De standaard motorkap stickers vindt u in het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De motorkap stickers worden, door de productie van Dr. Sticker, netjes uitgeprint en ingepakt. In Nederland en België betaald u niks voor het laten thuisbezorgen van uw bestelling. 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt de offerte, van één van onze werknemrs, binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »