Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar dierenpootjes stickers? Bij Dr. Sticker kunnen wij u daar zeker bij helpen! Met haar jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt Dr. Sticker dierenpootjes stickers van topkwaliteit. In de webshop van Dr. Sticker vindt u verschillende soorten standaard dierenpootjes stickers. U krijgt de dierenpootjes stickers geleverd van 6 tot 8 pootjes. Het formaat wat aangegeven staat is voor het geheel, niet per pootje. Enkele voorbeelden van de verschillende dierenpootjes stickers zijn:

  • Dierenpootjes stickers: Beren pootjes 
  • Dierenpootjes stickers: Katten pootjes 
  • Dierenpootjes stickers: Eenden pootjes

Heeft u niet de dierenpootjes stickers gevonden, in de webshop van Dr. Sticker, waarnaar u op zoek was? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijk ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf dierenpootjes stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u een hoop leuke, stoere en grappige standaard producten voor verschillende doeleinden. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw dierenpootjes stickers al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt netjes voor u uitgeprint en ingepakt. Thuisbezorging is (in Nederland en België) Gratis!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »