Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bewegwijzering

Op zoek naar Bewegwijzering voor binnen of buiten uw pand? Dr. Sticker wilt u daar dan graag een handje bij helpen! Bij Dr. Sticker heeft u ruim assortiment Bewegwijzering . U heeft in het ruime assortiment keuze uit producten die u kunt gebruiken voor Bewegwijzering voor zowel binnen als buiten uw pand. De Bewegwijzering bij Dr. Sticker wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor van Topkwaliteit! Het is mogelijk om bij Dr. Sticker op rekening te bestellen.

Enkele voorbeelden uit het assortiment Bewegwijzering:

  • Bewegwijzering: Aanwijzingspictogrammen
  • Bewegwijzering: Verkeersborden Stickers
  • Bewegwijzering: Brandpreventie Pictogrammen

U heeft naast het assortiment ook de mogelijkheid om zelf Bewegwijzering te ontwerpen.

Zelf Bewegwijzering maken

Wilt u graag Bewegwijzering met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan heeft u de mogelijkheid bij Dr. Sticker om gebruik te maken van haar handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. In slechts een aantal gemakkelijke stappen is uw ontwerp klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt geoptimaliseerd door de vormgevers van Dr. Sticker en daarna netjes geproduceerd en verpakt door de productie van Dr. Sticker.

Bewegwijzering stickers, hoe monteer ik ze?

Voor het plakken van uw bewegwijzering stickers hebben we voor u een handleiding gemaakt. Voor dat u begint met het plakken van uw bewegwijzering stickers is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de ondergrond waar u de bewegwijzering stickers plaatst een minimale temperatuur heeft van 5 graden.
1. Bepaal waar u graag uw bewegwijzering stickers wilt plakken en zorg ervoor dat deze ondergrond schoon en vetvrij is.
2. Wij adviseren om de ondergrond eventueel iets nat te maken met water, verwerk wel in het water een druppel afwasmiddel. Dit zorgt ervoor dat u uw bewegwijzering stickers makkelijker recht kunt plakken.
3. Het proces van het beplakken begint nu. De eerste stap is het voorzichtig los halen van de sticker van het papier.
4. U kunt nu de bewegwijzering stickers plakken op de gewenste plaats. U kunt het beste beginnen vanuit het midden of vanuit boven naar onder.
5. Omdat u gebruik heeft gemaakt van water (met een druppel afwasmiddel) kunt u eventueel nog de sticker verschuiven zodat deze recht zit. Het is van belang dat wanneer bij natplakken de sticker nog niet goed hecht u net zo lang wacht tot dat deze wel blijft plakken op de ondergrond.
6. Wanneer u het mooiste effect wilt hebben kunt u de sticker het beste glad strijken. U begint vanuit het midden en strijkt richting de buitenkant. Heeft u nog last van lucht onder de sticker? Dan kunt u deze laten verdwijnen door met een dunne naald even in de sticker te prikken. Extra advies: maak de bewegwijzering stickers eventueel pas na 2 dagen schoon.

U kunt de downloads van de verschillende instructies via de volgende links terug vinden:
Algemene plakinstructies
Instructies voor grote stickers
Instructies voor contourcut stickers
Instructies voor snijteksten

Bezorging

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om Bewegwijzering, die u niet kunt aangeven in de ontwerptool of webshop van Dr. Sticker? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail. 

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »