Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Spanelastieken

U heeft spanelastieken nodig voor het ophangen van uw spandoek op een spandoekframe? Dan kunt u uw spanelastieken bij Dr. Sticker bestellen. De spanelastieken zijn gemaakt van natuurrubber en de spanelastieken zorgen ervoor dat uw spandoek netjes strak hangt in uw spandoekframe. Dr. Sticker heeft de volgende twee spanelastieken in haar assortiment:

  • Spanelastieken: Wit 25 cm
  • Spanelastieken: Zwart 25 cm
Naast het bestellen van uw spanelastieken bij Dr. Sticker, bieden wij nog een aantal opties aan:

Frame voor spandoek

U heeft echter ook nog een frame nodig om uw spandoek aan op te hangen met de spanelastieken? Dan kunt u daarvoor terecht in ons assortiment “Frame voor Spandoek”. Daarnaast hebben we ook voor u een handige gebruiksvriendelijke ontwerptool gemaakt waar u uw eigen spandoek kunt ontwerpen.

Zelf uw spandoek / spandoeken ontwerpen

U wilt graag ook uw eigen spandoek ontwerpen? Dan heeft u de mogelijkheid om bij Dr. Sticker via ons handige gebruiksvriendelijke ontwerptool uw eigen spandoek te ontwerpen. In slechts een paar stappen heeft u uw spandoek ontworpen en kunt u uw bestelling bij ons plaatsen. Uw bestelling wordt Gratis en Snel bij u thuisbezorgd. U heeft bij Dr. Sticker de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen over de spanelastieken? Of een algemene vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »