Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

U wilt graag ongewenste personen buiten uw huis of tuin houden? Maak dan gebruik van bewakingsstickers! De bewakingsstickers geven aan dat uw huis of tuin beveiligd is met een alarm of hond. De ongewenste personen zullen sneller de keuze nemen een ander huis uit te kiezen om in te breken. Bij Dr. Sticker hebben we een ruim assortiment bewakingsstickers. De bewakingsstickers van Dr. Sticker zijn van Topkwaliteit aangezien gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen.

Enkele voorbeelden uit het assortiment:

  • Bewakingsstickers: Waarschuwing Alarm Systeem Sticker
  • Bewakingsstickers: Hier Waak Ik Sticker
  • Bewakingsstickers: Verboden Voor Inbrekers Sticker

Niet uw ideale bewakingssticker gevonden in de webshop van Dr. Sticker? Maak dan eventueel uw eigen bewakingsstickers via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool.

Zelf Bewakingsstickers maken 
In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard bewakingsstickers. Wilt u echter zelf een bewakingssticker maken met bijvoorbeeld uw eigen logo, ontwerp of afbeelding? Dan kunt u gebruik maken van de ontwerptool van Dr. Sticker. In slechts een aantal gemakkelijke stappen heeft u uw eigen ontwerp al klaar en kunt u uw ontwerp toevoegen aan uw winkelwagen om het vervolgens bij ons te bestellen.

Bezorging 
Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd! 

Offerte aanvragen 
Heeft u een specifieke wens, wat betreft uw bewakingsstickers, die u niet kunt aangeven in de webshop of de ontwerptool van Dr. Sticker? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail. 

Contact 
Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 18:00. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »