Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

1,5 mtr samenleving producten voor scholen

De basisscholen en kinderopvangcentra mogen vanaf 11 mei weer open, echter dienen er wel voorzorgsmaatregelen worden nageleefd door scholen en ouders/verzorgers.  

Om dit vlekkeloos te laten verlopen en kinderen weer op een goede manier naar school kunnen gaan hebben wij een speciaal 1,5 meter samenleving corona pakket ontwikkeld. 

Samen sterk, samen met ouders/ begeleiders verslaan we covid-19

Bekijk de brochure

Maatregelbord

Ons maatregelbord geen toegang geeft op een vriendelijke manier weer wat de regels zijn.  Dit zijn de  maatregel dat er geen toegang op school is voor ouders/begeleiders, de 1,5 mtr afstand nageleefd dient te worden, om de 1,5 mtr afstand nog duidelijker te maken dat er plaats kan genomen op de daartoe bestemde stippen.

Ouders op afstand houden stippen

Buiten het schoolplein worden vloerstippen geplaatst, die 1,5 meter afstand markeren. De ouder/ begeleider kan op de stip staan en weet zo zeker dat er 1,5 meter wordt gewaarborgd.

Routing buiten

Uw kind dient op het schoolplein zelf naar de leraar of zijn klaslokaal te gaan. Om dit te vergemakkelijken hebben we op een speelse manier routing stickers gemaakt die buiten op de tegels geplakt kunnen worden. Met pijlen wordt uw kind de juiste richting op gestuurd.

Meetingpoint 

Een duidelijke beachflag als eyecatcher, een vuurtoren die waakt over uw kinderen. Daar staan de leraren te wachten op gekleurde vloerstippen. 

Routing binnen

Ook binnen in de school is routing belangrijk, duidelijke oranje en witte pijlen die zorgt voor de juiste gedragsverandering. Daarbij extra ronde stippen om de afscheiding van 1,5 mtr te handhaven

WC / Hygiëne 

Goed handen wassen en hoe dit te doen is voor kinderen belangrijk om na te leven. Zichtbaar op bijvoorbeeld spiegels of deuren te plakken

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »