Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Veiligheid/ preventie plexiglas scheidingswand / baliescherm / kuchscherm, vrijstaand en hangend

Zorg ervoor dat uw medewerkers, klanten, leveranciers en andere bezoekers beschermd worden tegen het coronavirus. Een simpele oplossing om besmettingsgevaar te beperken is door gebruik te maken van een kuchscherm. Deze preventieve oplossing zorgt door een transparante afscherming tussen personen. Dit is inzetbaar in elk kantoor, winkel of bedrijf. Denk aan balies, kassas, wachtruimtes, werkplekken, tafels in horeca enz. enz. 

Wees voorbereid voor de corona maatregelen

De richtlijnen van RIVM zijn duidelijk en de overheid roept op om zelf na te denken over oplossingen voor de 1,5 meter samenleving. Wees dus voorbereid om deze maatregelen en richt uw winkel, bedrijf, hotel, vereniging of restaurant hier dan ook op in. De corona kuch schermen zijn hierin een ideaal middel voor omgevingen waarbij de 1,5 meter houd afstand maatregel lastig in te voeren is.

De vraag naar deze schermen is nu hoog. Er is nog voldoende voorraad, maar dit gaat gezien de hoge aantallen die er nu benodigd zijn wel opraken. 

Aantal voordelen op een rij met de inzet van onze preventieschermen

- Snel in te voeren, eenvoudig te plaatsen

- Betaalbaar

- Veiligheid voor iedereen, dus medewerkers tot aan klanten

- Verschillende maten verkrijgbaar

- Iets meer te besteden, dan is er ook een deluxe variant

 

Kortom deze veiligheidsschermen zorgen voor een optimale bescherming, verkrijgbaar in verschillende maten en varianten. Deze transparante barrière is het middel voor vermindering van het risico van druppeloverdracht.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »