Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bedrukte tape sluit niet alleen uitstekend af, maar tevens kunnen wij deze tape voor u ontwerpen met uw eigen opdruk! Bent u op zoek naar de beste manier om uw pakketten en verpakkingen perfect af te sluiten? Dan bent u bij Dr. Sticker aan het juiste adres.. Het personaliseren van de tape geeft uw bedrijf niet alleen een professionelere uitstraling, het levert daarnaast een bijdrage aan het promoten van uw bedrijf. Zelfs op de kleinste manieren kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Uw logo zal door nog meer ogen gezien worden! Daarnaast is er het bijkomende voordeel dat, dankzij de tape, direct zichtbaar is wanneer een verpakking geopend is. In potentie kan het dus tevens dienen als extra beveiliging tegen diefstal. Met een rolbreedte van 50 mm en de keuze uit verschillende materialen, vindt ook u bij Dr. Sticker de ideale bedrukte tape.

 

Opties voor de bedrukte tape

Bij Dr. Sticker bieden wij u diverse opties aan. U kunt kiezen uit de volgende materialen voor uw bedrukte tape (50 mm):

 • Op PVC bedrukte tape: PVC tape is één van de meest gekozen materialen. Het is robuust en veelzijdig, omdat het op vele ondergronden gebruikt kan worden. Het is daarnaast waterbestendig, maakt geen lawaai bij het afrollen, en het blijft goed zitten op dozen en dergelijke verpakkingen dankzij de uitstekende kleeflaag. Tevens scheurt PVC niet heel snel, omdat het dikker is in vergelijking met andere materialen. Ten slotte komt op PVC uw unieke bedrukking goed tot zijn recht. Vaak gekozen voor kleinere bestellingen, maar deze bedrukte tape is over de gehele linie een uitstekende optie. Kan, in tegenstelling tot de andere materialen, diapositief gedrukt worden. In 3 verschillende kleuren beschikbaar: wit, bruin en transparant. Wij raden u een witte kleur aan wanneer u uw logo of dergelijke bedrukking wilt plaatsen op de tape. Standaard is onze PVC tape 35 micron dik.
 • Op papier bedrukte tape: papieren tape is goedkoper in vergelijking met PVC tape, maar dit betekent niet dat uw pakketten niet stevig ingepakt zullen worden: dankzij de lage aanvangskleefkracht hecht de tape zich steeds steviger aan het materiaal naarmate het langer bevestigd zit. Daarnaast maakt ook papieren tape weinig lawaai bij het afrollen. U kunt bij Dr. Sticker kiezen uit witte of bruine tape, maar voor een gepersonaliseerde tape raden wij u de witte tape aan; hierop komt uw opdruk beter tot zijn recht. Geschikt voor grote bestellingen.
 • Op PP acrylic bedrukte tape: het beste geschikt voor lichtere verpakkingen en ideaal voor een bedrijf met veel verzendingen. Net als papieren tape is de op acrylic bedrukte tape goedkoper dan PVC tape. Hiernaast is het ook beter bestendig tegen hogere temperaturen in vergelijking met andere materialen. De PP tape is iets dunner, maar scheurt niet snel. Het is daarnaast een low noise tape, waardoor het weinig geluid maakt bij het afrollen. Naarmate het langer bevestigd is, zit het steviger vast. Wij bieden deze tape in 3 kleuren: wit, bruin en transparant. Uw bedrukking komt het beste tot zijn recht op een witte kleur.
 • Op PP hotmelt bedrukte tape: de goedkoopste variant, maar deze bedrukte tape bevat daarnaast nog een aantal voordelen. Zo is deze tape beter bestendig tegen koude temperaturen, en blijft de tape goed kleven. Het is daardoor zowel geschikt voor binnen als buiten. Deze tape is daarentegen geen low noise tape, wat betekent dat het meer geluid maakt ten opzichte van de andere soorten tape. In vergelijking met de andere soorten tapes is het tevens minder lang te bewaren. Deze soort tape is in 3 kleuren verkrijgbaar: wit, bruin en transparant. Net als bij de andere soorten tape, raden wij u de witte kleur aan als u de tape wilt bedrukken met een logo.

 

Wat Dr. Sticker u biedt

Bedrukte tape (50 mm) is een slimme manier om uw logo aan de man te brengen. Dankzij de deskundige vormgevingsafdeling van Dr. Sticker zult ook u binnenkort over de ideale tape beschikken. Dr. Sticker biedt u het volgende aan:

 • Persoonlijk advies voor een creatief ontwerp op maat.
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Een gratis proefdruk. Wij gaan niet over tot het bedrukken van alle tapes totdat wij er zeker van zijn dat u 100% tevreden bent!
 • U kunt de volgende hoeveelheden afnemen: 72, 144, 216, 360, 540, 720, 1080 of 2376 rollen tape. Bij kleine aantallen kunnen wij de gewenste prijs-kwaliteitverhouding niet waarborgen, vandaar dat Dr. Sticker kiest voor deze ietwat grotere aantallen.
 • U kunt kiezen uit 1, 2 of 3 kleuren bedrukking. Vier kleuren zijn tevens een mogelijkheid, als het via een offerte wordt aangevraagd en enkel bestelbaar per 360 rollen.
 • PVC tape kan diapositief gedrukt worden.
 • De cilinders van Dr. Sticker beschikken over een maximale druklengte van 389 mm, en een minimale druklengte van 201 mm.
 • Een standaardlevering van 3 – 4 werkdagen na uw goedkeuring van de proefdruk. De verzending is in dit geval gratis. Een snellere levering is, tegen extra kosten, ook een mogelijkheid.

 

Bestellen bij Dr. Sticker

Onze bedrukte tape is een slimme manier om ervoor te zorgen dat nog meer ogen uw logo zullen zien. Het zal zeker een handje helpen bij het uitbreiden van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bij Dr. Sticker is het bestellen van uw ideale bedrukte tape een fluitje van een cent! Bent u geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Heeft u uw ideale logo of ontwerp al gecreëerd? Dan kunt u simpelweg de benodigde tape bestellen via onze website. Deze procedure is heel simpel:

 • Selecteer eerst het aantal rollen, de hoeveelheid drukkleuren, de kleur van de tape, of het diapositief moet zijn of niet, en de gewenste levertijd.
 • Upload vervolgens uw logo of ontwerp. Via de knop kunt u deze vanaf uw eigen computer uploaden.
 • Daaropvolgend kan de bestelling in uw winkelwagen geplaatst worden.
 • Vervolgens ontvangt u een proefdruk. Het is ons streven om dit binnen 1 werkdag aan u te sturen. Wij willen er zeker van zijn dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat!
 • Wanneer de proefdruk is goedgekeurd, zullen wij overgaan tot het produceren van de benodigde rollen.

Heeft u nog vragen? Voor advies kunt u bellen naar 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Daarnaast kunt u ons altijd vrijblijvend mailen [email protected] of gratis een offerte aanvragen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »