Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar accessoires voor het beplakken, snijden of verwijderen van uw stickers? Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit verschillende soorten accessoires die u daar voor nodig heeft. We bieden accessoires aan die het u makkelijker maakt om uw stickers te beplakken, bij te snijden of te verwijderen. Zo kunt u last hebben van lijmresten die u niet makkelijk kunt verwijderen of is het makkelijker om een spatel te gebruiken zodat u uw stickers makkelijk strak te wrijven. De volgende accessoires voor stickers bieden wij aan bij Dr. Sticker:

  • Accessoires: Spatel 
  • Accessoires: Breekmesje 
  • Accessoires: Tape 
  • Accessoires: Lijmresten verwijderaar 
  • Accessoires: Stickervinyl verwijderaar 
  • Accessoires: Ontvetter 

We leveren bij het accessoires ook productomschrijving waar nodig. Zo is het gemakkelijk om de verschillende producten te gebruiken en maakt u niet de verkeerde keuzes bij het beplakken, snijden of verwijderen van uw stickers. 

Zelf stickers maken
In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard pijlen stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. In slechts een paar stappen is uw ontwerp al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelde pijlen stickers worden, door de productie van Dr. Sticker, netjes uitgeprint en ingepakt. Uw pakket wordt (in Nederland en België) Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.

Offerte aanvragen
Heeft u een specifieke wens als het gaat om onze producten, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact
Lukt het beplakken niet van uw stickers met onze accessoires? Of heeft u andere vragen? Dan kunt altijd contact opnemen met één van onze monteurs of experts. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »